Yardım Lian Li O11 Dynamic Evo Rgb - Fan Önerisi

Lian Li fanları Parasına değecek ürünler mi peki neden bukadar para isteniyor bu fanlara
Bende Anlamıyorum Valla :)

Artic Fanlar Daha İyi CFM Değerleri Sunuyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thermalriht ın bu fanları görsel olarak daha güzel geliyor bana ya. Normal kasa alsam Arctic alırım ama akvaryumlarda daha hoş duruyor bu aynalı fanlar
Görsel Ayağına İyi Seviliyoruz :D

Bu tarz olanlar 2019 Vibe ı veriyor güncel sistemimde yaklaşık 2018 yılından kalma olduğunu düşünürsek biraz daha yeni nesile geçiş yapalım moda buysa biraz da biz uyum sağlayalım isterim :D :D
Moda Ayağına Performans Kaybetmek Tercih Meselesi Valla Sonra İşlemcim , Ekran Kartım Çok Isınıyor Deme :D

Bende Anlamıyorum Valla :)

Artic Fanlar Daha İyi CFM Değerleri Sunuyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görsel Ayağına İyi Seviliyoruz :D
Adam Lian Li nin en büyük en görsel kasasını almış. Yani ben gözüme güzel geleni almak isterim. Tabi performans da önemli.
Fiyat/Fayda olarak Lian Li bana kazık geliyor.
Gidip de ucuz diye Zoko da almam :)
Gaming gen tr 2 yıl birebir değişim de veriyordu ben alırken

Moda Ayağına Performans Kaybetmek Tercih Meselesi Valla Sonra İşlemcim , Ekran Kartım Çok Isınıyor Deme :D
Orası da öyle tabii ki hem şu görseli hem performansı üst seviyede tutucak fanlar üretilmedi galiba :D

Ekran görüntüsü 2026-08-02 000244.webp

Hala da veriyormuş :)

AsiaHorse lar takıldı aklıma asiahorse lardan hangisini önerirsiniz Lian Li O11 Dynamic kasanın içini doldurup güzel bir serinletme performansı verebilir mi rpm hızları yetersiz diye yorumlar gördüm eğer sırıtmaz derseniz 10 adet asiahorse çekeyim

AsiaHorse lar takıldı aklıma asiahorse lardan hangisini önerirsiniz Lian Li O11 Dynamic kasanın içini doldurup güzel bir serinletme performansı verebilir mi rpm hızları yetersiz diye yorumlar gördüm eğer sırıtmaz derseniz 10 adet asiahorse çekeyim

Bu modeli al derim çok memnnun kaldım

Bu fandan 3x Almak Mantıklı mı ?

Bu fandan 3x Almak Mantıklı mı ?
Mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,797
Üyeler
200,515
Son üye