🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

Turksat sadece kendi altyapısı olduğu yerlerde faaliyet gösteriyor doğru mu? diğerleri gibi heryerde değil.

Sansuronline kullanıyorum taahhüt bitsede kablonet gpona geçsem başka alt yapı yok

Köprü olarak yedek modem varsa olmuyor mu?
Baska modeme izin vermezler, sistemi kilitliyorlar bildigim kadariyla yoksa bir Motorola cok daha iyi olurdu. Ama verdikleri modeme router takabilirsiniz, modemi bridge moduna alarak router uzerinden wifiyi kontrol edebilirsiniz.

Benim bolgede Turksatin FTTH hizmeti hala yok cildiriyorum, gecen sene TT kurdu halbuki..

Modeminin kabız ettiği firma.

Docsis modemin wifisi kötü ama sırf bu yüzden vazgeçmek saçma. Mesh WiFi aleti alıp halledersiniz.
Yıllardır kablonet kullanıyorum ve müşteri hizmetleri ilgili. 200 mbps indirme hız alıyorum. 20mbps yukleme hızı yetiyor. Yükleme hızı zaten genel olarak düşük.
24 ay taahhüt olması güzel. Docsis modemin WiFi performansı kötü ama cihaz alıp halledebilirsiniz.

3 senedir kullanıyorum 200/20 hıza ilk 12 ay 564 son 12 664tl olarak almıştım şuan 664 ödüyorum diğer internet sağlayıcılarına göre 100 mbps daha fazla veriyor ve fiyaatı verdiği hizmete göre güzel tv box verdiler kiralık ama fiyatı yine uygun müşteri hizmetlerine bağlanmak zulüm değil 3 senede ping dışında sorun yaşadığımı söyleyemeyeceğim diğer firmalara göre epey yüksek.

4+ yıldır kullanıyorum yine bu tarz bir kampanya ile almıştım eve. Altyapı Türk Telekom'un dairede prize kadar fiber döşeli. Sanırım 2 yılda 1 falan internet kesildiği olmuştur onları da internet sitelerinde duyurulmuş gece bakımlarıydı.

Geçen yıl da 100'den 1000 mbps'e geçtim taahüt yenilemede az fiyat çıkarmışlardı.

Faceit'de 40-50 ping alıyordum genel bir şikayet mevcut sanırım da ben tam aksine aynı altyapıda farklı sağlayıcılar arkadaşlarıma ping sorunu yaşatıyor.

Speedtest sonucu:

1785626062728.webp

Aile evinde kullanıyoruz ve eniştemlerde de var , bundan daha rezil bir internet sağlayıcısı olamaz modemleri hep sıkıntılı özel modemler olduğu için değiştiremiyorsunuzda. Bunun yerine türkcell super online 800 liraya ya da vodafone öneririm turk telekomun alt yapısını kullanıyordu zaten
özel modem diyorsunuz önerdiginiz superonline bende superonline kullanıyorum o kadar kısıtlıyor ki modem üzerinden seni hiç bir boku degiştiremiyorsun en basitinden discorda girmek için çalışan dpi bir çalışıyor bir çalışmıyor modem arayüzünde olması gereken yerlerin çogu direkt olarak sana gelmeden önce blokeli geliyor menüyü göremiyorsun bile tam sansür yani superonline

Geri