- Reaksiyon skoru
- 4
Turksat sadece kendi altyapısı olduğu yerlerde faaliyet gösteriyor doğru mu? diğerleri gibi heryerde değil.
yok uydu kablosuyla çalışıyor başka modem alıp kullanamıyorsunuzKöprü olarak yedek modem varsa olmuyor mu?
Hocam tt altyapısında gponla veriyor mu?yok uydu kablosuyla çalışıyor başka modem alıp kullanamıyorsunuz
Onu bilmiyorumHocam tt altyapısında gponla veriyor mu?
Şuan öyle kullanıyorum. Pazartesi kendi altyapısına geçeceğim.Hocam tt altyapısında gponla veriyor mu?
Baska modeme izin vermezler, sistemi kilitliyorlar bildigim kadariyla yoksa bir Motorola cok daha iyi olurdu. Ama verdikleri modeme router takabilirsiniz, modemi bridge moduna alarak router uzerinden wifiyi kontrol edebilirsiniz.Köprü olarak yedek modem varsa olmuyor mu?
Gpon altyapıya ne modem veriyorŞuan öyle kullanıyorum. Pazartesi kendi altyapısına geçeceğim.
Ttnin huawei routerdan devam mı?Gpon altyapıya ne modem veriyor
özel modem diyorsunuz önerdiginiz superonline bende superonline kullanıyorum o kadar kısıtlıyor ki modem üzerinden seni hiç bir boku degiştiremiyorsun en basitinden discorda girmek için çalışan dpi bir çalışıyor bir çalışmıyor modem arayüzünde olması gereken yerlerin çogu direkt olarak sana gelmeden önce blokeli geliyor menüyü göremiyorsun bile tam sansür yani superonlineAile evinde kullanıyoruz ve eniştemlerde de var , bundan daha rezil bir internet sağlayıcısı olamaz modemleri hep sıkıntılı özel modemler olduğu için değiştiremiyorsunuzda. Bunun yerine türkcell super online 800 liraya ya da vodafone öneririm turk telekomun alt yapısını kullanıyordu zaten