- Konu Sahibi Konu Sahibi
Estağfurullah hocam. Bugüne kadar 150'den fazla klavye deneyimlemişimdir. Şu anda elimde de 30-40 adet klavye vardır saymadım.Kaç klavyeniz var hocam meraktan soruyorum yanlış anlamayın
Estağfurullah hocam. Bugüne kadar 150'den fazla klavye deneyimlemişimdir. Şu anda elimde de 30-40 adet klavye vardır saymadım.Kaç klavyeniz var hocam meraktan soruyorum yanlış anlamayın
Çok iyiymiş hocam koleksiyon yapıyosunuz herhalde bende işte wraith w75 alma hayalim var inşallah birgün alırımEstağfurullah hocam. Bugüne kadar 150'den fazla klavye deneyimlemişimdir. Şu anda elimde de 30-40 adet klavye vardır saymadım.
Hocam bari bir youtube kanalı falan açın bu kadar deniyorsanizEstağfurullah hocam. Bugüne kadar 150'den fazla klavye deneyimlemişimdir. Şu anda elimde de 30-40 adet klavye vardır saymadım.
En iyileri senin olsun dostumÇok iyiymiş hocam koleksiyon yapıyosunuz herhalde bende işte wraith w75 alma hayalim var inşallah birgün alırım![]()
Bir ara düşündümde hiç zaman ayıramam gibiHocam bari bir youtube kanalı falan açın bu kadar deniyorsaniz![]()