Tablette Amoled Ekran Önemli mi ?

Amoled olmalı mı ?

• Evet Amoled olmalı

Oylar: 24 82.8%
  • Hayır

Oylar: 5 17.2%

• Oy kullanan toplam üye
    29
ben orijinal normal kılıf aldım, 11 inç tablete klavyeli kılıf almak tamamen saçmalık, tek elde kullanabileceğin tabletin işlevini bozuyor
ben ilk çıktığı zaman aldığım için ondan almıştım, şu an spigen (1.7k) var satışta ,pahalı gelmezse ondan alırdım, pahalı gelirse coverzone(700) falan idare ede
ben yabancıyım tablet dünyasına, klavye gereksiz ise iyiymiş o kılıflar, veya klavye bağlayacaksan illa kendi evdeki klavyeni falan bağlarsın heralde usb type c çoklayıcı falan alınabilir belki. Klavye excel tarzı uygulamalrda işe yaramaz mı

Arkadaşlar ders ve dizi izleme amaçlı tablet almayı düşünüyorum fakat amoled ekranlı tabletlerin yaygın olmadıgını gördüm. Tablet dünyasına yabancı olduğum için merak ettim, farkediyor mu amoled olup olmaması film izlerken falan, sanırım siyahlarda farkediliyordur. Bu arada s10fe plus almayı düşünüyorum, önerilere açığım.
S7fe s9fe+ s9 ipad 11 hepsini gördüm kullandım göze batan bir şey olmuyor S10Fe+ gayet güzel bir tercihtir

Arkadaşlar ders ve dizi izleme amaçlı tablet almayı düşünüyorum fakat amoled ekranlı tabletlerin yaygın olmadıgını gördüm. Tablet dünyasına yabancı olduğum için merak ettim, farkediyor mu amoled olup olmaması film izlerken falan, sanırım siyahlarda farkediliyordur. Bu arada s10fe plus almayı düşünüyorum, önerilere açığım.
Bütcen varsa led ekranlı alma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,195
Üyeler
200,866
Son üye
texswix

Geri