crysisomer
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
LAPTOP BAKIYORUM SORUNSUZ BİR MODEL 25 30 CİVARI HUAİWE MATEBOOK 16 ÇIKIYOR BU İYİMİDİR Alınır mı? YOKSA BAŞKA MODELMİ BAKAYIM BANA ŞARJ GÖRÜNTÜ VE HOPARLÖRÜ İYİ OLMASI LAZIM
kullanan birinin yorum yapması iyi oldu bende oyun oynamıcam öyle film izlemeye fln şarj ses görüntü lazım banabende huawei matebook d14 2024 var. i5 12. nesil işlemci 16 ram olan versiyon. Eğer oyun oynama planın yok ise cihaz mükemmel, fakat oyun işi olursa yoruyor açık söyleyim. Ben sırf oyun oynayamıyorum diye satip gaming laptop almayı düşünüyorum. Cihaz metal kasa, kesinlikle premium hissettiriyor. Şarj, görüntü ve hoparlör konusunda çok başarılı. Bence 16 inch alma, büyüyor ağırlaşıyor. 14 inch işini çok daha kompakt.
yaklaşık 2 yıl oldu alalı sadece yazları kullandım, memlekete geldiğimde. oyun oynamayacaksanız pişman etmez.kullanan birinin yorum yapması iyi oldu bende oyun oynamıcam öyle film izlemeye fln şarj ses görüntü lazım bana
Film falan izlerim yazmışsın ekran önemliyse Medion S1 de var bu fiyatlara lenovonun alt markasıLAPTOP BAKIYORUM SORUNSUZ BİR MODEL 25 30 CİVARI HUAİWE MATEBOOK 16 ÇIKIYOR BU İYİMİDİR Alınır mı? YOKSA BAŞKA MODELMİ BAKAYIM BANA ŞARJ GÖRÜNTÜ VE HOPARLÖRÜ İYİ OLMASI LAZIM
Benimde aklıma bu var alternatif de varmı hiç?Alternatif olarak bu modele de bakabilirsin hocam.