Selamlar bilgisayar topluyorum bütçe monitör dahil 85K falan ne kadar bütçeden kısabilirsem okadar iyi benim için şuanlık
daha çok multiplayer oyunlar oynuyorum ama yeri geldiğinde 2kda hikayeli oyundada sıkıntı çıkarmadan uzun ömürlü bir sistem istiyorum açıkçası şu parçaları düşündüm ben
İşlemci 7800X3D
Ekran Kartı 9060XT
B850 Anakart
Patriot Viper 16GB Ram
Zoko Kasa
Raijintek 850W PSU
Enermax Liqmaxflo / (Artic Liquid Freezer 3 Proya çıkmaya gerek var mı?)
Crucial E100
Monitör daha bakamadım
Burası böyle 79-80 falan yapıyor 2k Monitör için çok bütçe kalmıyor bütçe çıkarabilirim monitör için ama çıkarmadan nasıl yaparız tavsiyelerinizi bekliyorum
daha çok multiplayer oyunlar oynuyorum ama yeri geldiğinde hikayeli oyunları 2k dada oynamak istiyorum ama öncelliği multiplayer oyunlar olduğu için 3D işlemciye yöneldim
daha çok multiplayer oyunlar oynuyorum ama yeri geldiğinde 2kda hikayeli oyundada sıkıntı çıkarmadan uzun ömürlü bir sistem istiyorum açıkçası şu parçaları düşündüm ben
İşlemci 7800X3D
Ekran Kartı 9060XT
B850 Anakart
Patriot Viper 16GB Ram
Zoko Kasa
Raijintek 850W PSU
Enermax Liqmaxflo / (Artic Liquid Freezer 3 Proya çıkmaya gerek var mı?)
Crucial E100
Monitör daha bakamadım
Burası böyle 79-80 falan yapıyor 2k Monitör için çok bütçe kalmıyor bütçe çıkarabilirim monitör için ama çıkarmadan nasıl yaparız tavsiyelerinizi bekliyorum
daha çok multiplayer oyunlar oynuyorum ama yeri geldiğinde hikayeli oyunları 2k dada oynamak istiyorum ama öncelliği multiplayer oyunlar olduğu için 3D işlemciye yöneldim