Radeon RX 9070 XT'den RTX 5080'e Geçenler Ne Diyor?

Ekler

• 1000141879.webp
    1000141879.webp
    77.9 KB · Hit: 20
aynen hocam. amd gpular çöp, alınmaz. profesyonel adam da almasın kullanmasın. sadece mario açıyor bu kartlar.
Mesajım da kötü bir şey demedim ki, neden kızdığınızı anlamadım, 3d modelleme için kullanmak çok mantıksız Blender da yapmıyorsanız tüm işinizi yalanladığınız şeylerinde kanıtını ekledim attığınız video da 5080 de göremiyorum üzgünüm techpowerup zaten kaynağı gidip bakabilirsiniz.

Mesajım da kötü bir şey demedim ki, neden kızdığınızı anlamadım, 3d modelleme için kullanmak çok mantıksız Blender da yapmıyorsanız tüm işinizi yalanladığınız şeylerinde kanıtını ekledim attığınız video da 5080 de göremiyorum üzgünüm techpowerup zaten kaynağı gidip bakabilirsiniz.
ben niye kızayım, knight online oynayan adam için gereksiz demişim; almak için bir tane sebep yok demişim, konu özelinde konuşmuşum. banane cuda işi olan 5080 alsın ekmeğini ondan çıkartıyor. siz bu lafa kızmışsınız beni sıkıştırmaya çalışıyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anlıyorum ama dediğim gibi cuda ile çalışıyor eklentiler açamazsınız, hobi olarak basit bir model yapıyorsanız bilemem konumuz da bir tek V Ray yok ki redshift içinde durum aynı.
ama az önce hiç açılmaz demiştin :( açıyormuş vray bak

ben niye kızayım, knight online oynayan adam için gereksiz demişim; almak için bir tane sebep yok demişim, konu özelinde konuşmuşum. banane cuda işi olan 5080 alsın ekmeğini ondan çıkartıyor. siz bu lafa kızmışsınız beni sıkıştırmaya çalışıyorsunuz
Estağfurullah hocam ben konuyu okumadım mesajı gördüm konuya girince hiç sebep yok dediğiniz için açıkladım

ama az önce hiç açılmaz demiştin :( açıyormuş vray bak
Açılmıyor hocam eklentiler dümdüz işe yaramıyor ki, profesyonel kimse de cuda taban için yazılmış bir programı amd de kullanmaz

Açılmıyor hocam eklentiler dümdüz işe yaramıyor ki
adamlar kendi sitesinde amd gpu desteği ekledik diye başlık açmışlar, hala açılmıyor diyorsun

nvidia kadar verimli değil ayrı, açılmıyor ayrı

adamlar kendi sitesinde amd gpu desteği ekledik diye başlık açmışlar, hala açılmıyor diyorsun

nvidia kadar verimli değil ayrı, açılmıyor ayrı
Hocam anlamıyorsun bu programlar dümdüz kullanılmıyor, eklentiler kullanıyoruz ve maalesef cuda ile çalışıyorlar

Hocam anlamıyorsun bu programlar dümdüz kullanılmıyor, eklentiler kullanıyoruz ve maalesef cuda ile çalışıyorlar
program çalışıyormuş, sitenin yalancısıyım

hem benim ağzımdan bi kere bile cuda isteyen adama git radeon gpu al çıkmadı ki :D hiçbir zaman 3d modelling gibi işlerde radeon rtxden daha iyi falan da demedim :D sizin iddialarınız var sadece. profesyonel cs2 oynayan kimse amd alamazmış :DDD

program çalışıyormuş, sitenin yalancısıyım

hem benim ağzımdan bi kere bile cuda isteyen adama git radeon gpu al çıkmadı ki :D hiçbir zaman 3d modelling gibi işlerde radeon rtxden daha iyi falan da demedim :D sizin iddialarınız var sadece. profesyonel cs2 oynayan kimse amd alamazmış :DDD
Bence almamalı, neden bu kadar kızdığınızı da anlamadım, techpowerup üzerinden gönderdim testi de zaten, aaa oyun için 5080 gereksiz de yazdım zaten ilk mesajım da anlaşmazliğimiz nerede bilmiyorum.

On numara kart memnun kalırsın aynısı bende de var bende 9070xt den geçtim aralarında görüntü olarak ciddi bir fark var ekranda ki görüntüden bahsediyorum fiyat farkıda çok ama bence paran varsa gayet iyi yapmışsın
Görüntü olarak çok ciddi farklar var derken :D

Bence almamalı, neden bu kadar kızdığınızı da anlamadım, techpowerup üzerinden gönderdim testi de zaten, aaa oyun için 5080 gereksiz de yazdım zaten ilk mesajım da anlaşmazliğimiz nerede bilmiyorum.
Ya bu arkadaş 16GB VRAM ile 4K'da oyun oynanmaz diyen biri. Buna laf anlatamazsın o yüzden üsteleme 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,986
Üyeler
200,815
Son üye
sivaskangaliboran

Geri