Neden yalan söyleyeyim hocam cpu render mi alacaksınız koskoca modeli? Cuda ile çalışıyor google ordabu yalan bu arada![]()
Neden yalan söyleyeyim hocam cpu render mi alacaksınız koskoca modeli? Cuda ile çalışıyor google ordabu yalan bu arada![]()
aynen hocam. amd gpular çöp, alınmaz. profesyonel adam da almasın kullanmasın. sadece mario açıyor bu kartlar.Alıntı yaptığınız mesaja ekledim.
Mesajım da kötü bir şey demedim ki, neden kızdığınızı anlamadım, 3d modelleme için kullanmak çok mantıksız Blender da yapmıyorsanız tüm işinizi yalanladığınız şeylerinde kanıtını ekledim attığınız video da 5080 de göremiyorum üzgünüm techpowerup zaten kaynağı gidip bakabilirsiniz.aynen hocam. amd gpular çöp, alınmaz. profesyonel adam da almasın kullanmasın. sadece mario açıyor bu kartlar.
Neden yalan söyleyeyim hocam cpu render mi alacaksınız koskoca modeli? Cuda ile çalışıyor google orda![]()
Anlıyorum ama dediğim gibi cuda ile çalışıyor eklentiler açamazsınız, hobi olarak basit bir model yapıyorsanız bilemem konumuz da bir tek V Ray yok ki redshift içinde durum aynı.![]()
Introducing AMD GPU rendering in V-Ray GPU
V-Ray GPU now supports AMD via HIP. See how the RX 9070 XT excels in out-of-core rendering for more artist freedom.blog.chaos.com
ben niye kızayım, knight online oynayan adam için gereksiz demişim; almak için bir tane sebep yok demişim, konu özelinde konuşmuşum. banane cuda işi olan 5080 alsın ekmeğini ondan çıkartıyor. siz bu lafa kızmışsınız beni sıkıştırmaya çalışıyorsunuzMesajım da kötü bir şey demedim ki, neden kızdığınızı anlamadım, 3d modelleme için kullanmak çok mantıksız Blender da yapmıyorsanız tüm işinizi yalanladığınız şeylerinde kanıtını ekledim attığınız video da 5080 de göremiyorum üzgünüm techpowerup zaten kaynağı gidip bakabilirsiniz.
ama az önce hiç açılmaz demiştinAnlıyorum ama dediğim gibi cuda ile çalışıyor eklentiler açamazsınız, hobi olarak basit bir model yapıyorsanız bilemem konumuz da bir tek V Ray yok ki redshift içinde durum aynı.
Estağfurullah hocam ben konuyu okumadım mesajı gördüm konuya girince hiç sebep yok dediğiniz için açıkladımben niye kızayım, knight online oynayan adam için gereksiz demişim; almak için bir tane sebep yok demişim, konu özelinde konuşmuşum. banane cuda işi olan 5080 alsın ekmeğini ondan çıkartıyor. siz bu lafa kızmışsınız beni sıkıştırmaya çalışıyorsunuz
Açılmıyor hocam eklentiler dümdüz işe yaramıyor ki, profesyonel kimse de cuda taban için yazılmış bir programı amd de kullanmazben niye kızayım, knight online oynayan adam için gereksiz demişim; almak için bir tane sebep yok demişim, konu özelinde konuşmuşum. banane cuda işi olan 5080 alsın ekmeğini ondan çıkartıyor. siz bu lafa kızmışsınız beni sıkıştırmaya çalışıyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama az önce hiç açılmaz demiştinaçıyormuş vray bak
adamlar kendi sitesinde amd gpu desteği ekledik diye başlık açmışlar, hala açılmıyor diyorsunAçılmıyor hocam eklentiler dümdüz işe yaramıyor ki
Hocam anlamıyorsun bu programlar dümdüz kullanılmıyor, eklentiler kullanıyoruz ve maalesef cuda ile çalışıyorlaradamlar kendi sitesinde amd gpu desteği ekledik diye başlık açmışlar, hala açılmıyor diyorsun
nvidia kadar verimli değil ayrı, açılmıyor ayrı
program çalışıyormuş, sitenin yalancısıyımHocam anlamıyorsun bu programlar dümdüz kullanılmıyor, eklentiler kullanıyoruz ve maalesef cuda ile çalışıyorlar
Bence almamalı, neden bu kadar kızdığınızı da anlamadım, techpowerup üzerinden gönderdim testi de zaten, aaa oyun için 5080 gereksiz de yazdım zaten ilk mesajım da anlaşmazliğimiz nerede bilmiyorum.program çalışıyormuş, sitenin yalancısıyım
hem benim ağzımdan bi kere bile cuda isteyen adama git radeon gpu al çıkmadı kihiçbir zaman 3d modelling gibi işlerde radeon rtxden daha iyi falan da demedim
sizin iddialarınız var sadece. profesyonel cs2 oynayan kimse amd alamazmış
DD
Görüntü olarak çok ciddi farklar var derkenOn numara kart memnun kalırsın aynısı bende de var bende 9070xt den geçtim aralarında görüntü olarak ciddi bir fark var ekranda ki görüntüden bahsediyorum fiyat farkıda çok ama bence paran varsa gayet iyi yapmışsın
Ya bu arkadaş 16GB VRAM ile 4K'da oyun oynanmaz diyen biri. Buna laf anlatamazsın o yüzden üstelemeBence almamalı, neden bu kadar kızdığınızı da anlamadım, techpowerup üzerinden gönderdim testi de zaten, aaa oyun için 5080 gereksiz de yazdım zaten ilk mesajım da anlaşmazliğimiz nerede bilmiyorum.