10 haziran miydi neydi donanim arsiv kampanyasıyla çıkmıştı hatta beb aldiktan yaklasik 10 gun sonra vatanda 66ya 32gb ramli u245kfli oem çıkarmıştı32 ramli sistemi ne zaman aldınız hocam bende o ayarda 5070 sistem bakıyorum.
10 haziran miydi neydi donanim arsiv kampanyasıyla çıkmıştı hatta beb aldiktan yaklasik 10 gun sonra vatanda 66ya 32gb ramli u245kfli oem çıkarmıştı32 ramli sistemi ne zaman aldınız hocam bende o ayarda 5070 sistem bakıyorum.
bir daha gelir mi aynı veya daha düşük fiyata ? haftaya sistem alıcam da kampanya yapacak firma varsa söylerseniz makbule gçer10 haziran miydi neydi donanim arsiv kampanyasıyla çıkmıştı hatta beb aldiktan yaklasik 10 gun sonra vatanda 66ya 32gb ramli u245kfli oem çıkarmıştı
Bildigim bi kampanya yok oyle takip etmiyorum ama ozellikle youtube ve burayi takip etmeni öneririm. Gecen haziranda almadan 1 2 ay baktim 55 60 qradina surekli 5070li oem dusuyordu, bunların neredeyse tamamını youtuber anlaşmalı oemlerdi. Youtube a oem diye aratip son 1 haftada paylasilanlara gore siraliyordum, ben o zaman taksit yok ve sürekli olarak fiyata dusuyoe diye almamıştım. Vatanda bilgi vermeden paylasiyordu gaming haftasi falan olursa instadan paylaşıyor ama yoksa rastgele paylasiyor diyebilirim. Ben aldiktan sonra 1 hafta 56ya 16gb ram 245kfli satti 1 hafta da 66ya 32gb ramli 245kfli satti. Birde enucuzsistem.com diye bi site var arada ekran kartini filtreleyip siraliyordumbir daha gelir mi aynı veya daha düşük fiyata ? haftaya sistem alıcam da kampanya yapacak firma varsa söylerseniz makbule gçer