Telefon/Tabletten izleme paketi yeterliyse öğrenci paketi vardı 12 ay ayda 99TLSüper lig maçlarını izlemek için en uygun abonelik paketi hangisi webden bilgisayardan izliyecegim tek ekran yeterli
Bilgisayardan izleniyorsa çok iyiTelefon/Tabletten izleme paketi yeterliyse öğrenci paketi vardı 12 ay ayda 99TL
Ama sadece telefon tabletse uygun değil banaTelefon/Tabletten izleme paketi yeterliyse öğrenci paketi vardı 12 ay ayda 99TL
Bilgisayar yok o pakette. Bilgisayar ve TV dahil olan paket 350TL diye biliyorum.Bilgisayardan izleniyorsa çok iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama sadece telefon tabletse uygun değil bana
İzleyene de ceza kesilecek dediler o sıkıntı biraz yoksa her türlü yayın bulunur arayanaSelçuk reis paket olmuş olabilir ama bu alemde beleş maç izlemek için reisin adı yetiyor. Yandexe giriyorsunuz selçuksports yazıyorsunuz baştan aşağı bütün sitelerin %90ı maçı veriyordur.
Onlar beni tespit edip para cezası kesecekte ohoo. O hep göz korkutma amaçlı. Tabi ciddi ciddi gelip sağlam bir ceza keserlerse tövbe ederim birdaha tenis bile izlemem.İzleyene de ceza kesilecek dediler o sıkıntı biraz yoksa her türlü yayın bulunur arayana![]()
Hangi platformda?Telefon/Tabletten izleme paketi yeterliyse öğrenci paketi vardı 12 ay ayda 99TL
Digitürkün kendi kampanyası.Hangi platformda?