Yeni Alınan Sistemde Oyunlarda Mavi Ekranlı Yeniden Başlama Sorunu

Berovben

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, 20 gün önce İncehesap'taki Raider V2 sistemini satın aldım. Sistemi kurup oyun oynamaya başladığımda ilk günler sorun yoktu ancak sonrasında oyun sırasında (PUBG battlegrounds) "cihazınızda bir sorun oluştu ve yeniden başlatılması gerekiyor" yazılı bir mavi ekran hatası ve üzerinde sistemin oyunun ortasında kendiliğinden yeniden başlaması sorunuyla karşılaşmaya başladım. Bir servis kaydı oluşturup destek istedim ve ürünü test etmeleri için istekleri üzerine ürünü kargoya verdim. Aradan 1 hafta kadar zaman geçti ve bir sorunla karşılaşmadıklarını söyleyip ürünü geri gönderdiler. Ben de belki bu sefer sorun çıkmaz düşüncesiyle sistemi kurup tekrar oynamaya başladım ve büyük hayal kırıklığını tekrar yaşadım. Belki sistemsel bir sorundur diyerek sistemi sıfırladım ancak bu da çözüm olmadı.

Bu sorunla daha önce karşılaşan arkadaşlar sorunun ne olduğunu ve çözümü anlatabilir misiniz?

Sistemin linki: Raider V2 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
İncehesap servisinin gönderdiği test görüntüleri:
9452399e-8761-11f1-abc2-005056b03705.webp
943f5dc2-8761-11f1-abc2-005056b03705.webp

Ekran kartı testi yapmışlar da belki sorun ram ve ya işlemciden bunu test etmemişler en azından resimden gördüklerimden yola çıkarak

Çözümü bios üzerinde olabilir, CL MHz değerlerine bak oyna değiştir felan

Geri