Game İn Game Dream Almalı Mıyım?

SKD|Life

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
sistem topluyorum kasaya fazla para vermek istemiyorum ama tabikide güzel gözüksün istiyorum, aynalı tasarımı beğeniyorum ve fazla argb den hoşlanmıyorum o yüzden uygun fiyatlıda olduğu içim game in game dream almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ve kasada PWM var mı özelliklerinde bulamadım. Alsam pişman eder mi? Xfx rx9070xt ve matx anakart kullanacağım

Hava akımı ahım şahım bir kasa değil ama iş görüyor. Bende var kullanıyorum. Fanlar pwm ve 1000 rpm’de kullanıyorum pek uğultu olmuyor.

Bir de MSİ center fan rgblerini çok iyi yönetiyordu ama ASUS’la çok iyi olduğu söylenemez. MSI anakart kullanıyorsan sorun olmaz ama ASUS kullanıyorsan ufak bir eksi yazabilirsin

game in dream aldım kuzenım için fanlar gayet iyi-metal ve cam kalınlığı biraz yetersiz ama dandik markalardan çok daha iyi

Rgb almadiktan sonra akvaryum kasanın ne anlamı var. Dolduracsn içini pavyon gibi ışıldayacak o kasa o yüzden var

• Hahaha
Reaksiyonlar: luse
O zaman şöyle beyaz bir sistem lazım. Haklısın ama öyle bir setup'ı bende daha çok beğenirim. Pavyon gibi sistemler hep eski hevesler işte.
o11 dynamic mini v2 diyorum siyah renk kasaların içinde en güzeli, arkadaşımıza da öneririrm. 5 adet reverse fan ile geliyor. fanlar rgb değil

Geri