Mobil Veri ile Gfn Kullanmak

justme123

80+
Reaksiyon skoru
56
mobil veri ile 30-35mgbt gibi hızlar alıyorum 4.5g ile, internet paketim sınırsız o yüzden ne kadar gb harcayacağı benim için bir sorun değil, single player oyunlarda kaliteli bir oyun deneyimi alabilir miyim sizce + ikinci telefonumu gamepad olarak kullanıp, ilk telefonun ekranını televizyona yansıtıp o şekilde oynamayi düşünüyorum

Gfn de olmayan oyunkar için Boosterioid kullanmayı da düşündüm ama turkiyede serverleri yokmuş sanirim o yüzden gecikme fazla olur diye düşünüyorum

mobil veri ile 30-35mgbt gibi hızlar alıyorum 4.5g ile, internet paketim sınırsız o yüzden ne kadar gb harcayacağı benim için bir sorun değil, single player oyunlarda kaliteli bir oyun deneyimi alabilir miyim sizce + ikinci telefonumu gamepad olarak kullanıp, ilk telefonun ekranını televizyona yansıtıp o şekilde oynamayi düşünüyorum
Ucuz bir gamepad al daha iyi oyun zevki yaşarsın. Harici evet yapılabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gfn de olmayan oyunkar için Boosterioid kullanmayı da düşündüm ama turkiyede serverleri yokmuş sanirim o yüzden gecikme fazla olur diye düşünüyorum
Xcloud kullanabilirsiniz.

5G yok mu? 30Mbps akşam yoğunluğunda baya düşer bence çok sağlıklı olmaz ama kampanya falan olursa ucuza alıp denenebilir.

Bunu alıver be reis keyfine bak

Gamepad almayı düşünüyorsanız ben bunu alacağım isterseniz bunu alabilirsiniz
(PlayStation benzeri olduğundan bunu düşünüyorum)

Xbox game pass var ama turkiyede kullanima açılmamış sanirsam
Hiçbir zaman acılmamıstı. Yalnızca girerken vpn açıp girince kapatınca kullanabiliyorsun. 1 seneden fazla o sekilde kullandım hem telefon hem pc de

Xbox game pass var ama turkiyede kullanima açılmamış sanirsam
Senden çok para alırlar hocam hem fitgirl'den indirmek gibi bir seçeneğin de kalmaz yani oyunları para vererek almak zorunda kalırsın

Geri