Yardım Asus A32 Kasa İçin Fan Önerisine İhtiyacım Var

Reaksiyon skoru
9
Dostlar merhaba,

Yeni topladığım kasanın alt kısmı boş kaldı. Rgb li problem çıkartmayan 120 lik 3 adet fan takacağım. Hangi fanı almalıyım destek olabilir misiniz ?

Ekler

• 93958eea-68ba-44cb-9df2-72975bcd5327.webp
    93958eea-68ba-44cb-9df2-72975bcd5327.webp
    27 KB · Hit: 25
Dostlar merhaba,

Yeni topladığım kasanın alt kısmı boş kaldı. Rgb li problem çıkartmayan 120 lik 3 adet fan takacağım. Hangi fanı almalıyım destek olabilir misiniz ?
Hocam dik şekilde 3 lü olan grup reverse fan mı yani havayı içeri mi çekiyor yoksa dışarı mı üflüyor eğer dışarı üflüyorsa aşağıya havayı çeken bir fan almanız daha sağlıklı olacaktır

Dostlar merhaba,

asihorse nyota ile msi modelleri iş görür. kasanın çalışırkenki fotosu var mı hocam ben de almayı düşünüyorum cooler master ile Asus arasında kaldım

asihorse nyota ile msi modelleri iş görür. kasanın çalışırkenki fotosu var mı hocam ben de almay düşünüyorum cooler master ile Asus arasında kaldım

Hocam dik şekilde 3 lü olan grup reverse fan mı yani havayı içeri mi çekiyor yoksa dışarı mı üflüyor eğer dışarı üflüyorsa aşağıya havayı çeken bir fan almanız daha sağlıklı olacaktır
Bilgisayarı toplattığım arkadaş bu tipte fan almamı önerdi. Benim için burada önemli olan markası ve sessiz çalışacak olması dostum

Ekler

• IMG_5163.webp
    IMG_5163.webp
    103.6 KB · Hit: 11
Kasanızın kendi fanlarıyla uyumlu olsun istiyorsanız içinde olan fan modeli; ASUS PRIME MR120

bu kasa için reverse blade (ters bıcaklı) üçlü fan almak gerek doğru hava sirkülizasyonu için ve evet aynı fanlar için ASUS PRIME MR120 modeli

asihorse nyota ile msi modelleri iş görür. kasanın çalışırkenki fotosu var mı hocam ben de almayı düşünüyorum cooler master ile Asus arasında kaldım

1785759550633.webp

Video olarak atamıyorum ama son hali bu şekilde. İlerleyen zamanlarda bi 3 lü asus fan alır alt tarafı desteklerim.

Geri