Ekranda Çıkan Çizgiler ve Arada Siyah Olup Geri Gelme Sorunu

Reaksiyon skoru
0
https://streamable.com/1vkab5 Burda videoda olan şey neden olur sizce ben DP kablosunu değiştim DP port yuvalarını ekran kartınde değiştimde 2 tanesinde arada yapıyor ama 3. sünde arada bir ekran siyah olup geri geliyor bunun sebebi nedir. sorun ekranda mı yoksa ekran kartında mı ekran kartı olarak elimde zotac 3080 var ekran olarakta Lenovo Legion 24-10 68C4GAC4TK 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü var

Monitör Panel erimesi olabilir Kablo girişilerinde Problem olabilir
Ekran kartı vramlarında bir problem olabilir yada tek bir girişinde Sıkıntı olabilir

Ekran kartının farklı bir girişi varsa onu dene
Farklı kablo dene
Monitörün farklı girişi varsa dene
Anakartdan görüntü almayı dene

Ama bu tarz şeyler genelde monitör panel erime başlangıcı yada Ekran kartı vram problemi başlangıçıdır
Ama yüksek ihtimal Monitörle ilgilidir

Ekran kartının kablosu tam oturduysa psu iyi ise Ekran kartı çok sıcak deilse hava akışı iyiyse kolay kolay olmaz

Ztn videodada Panel arızası gibi duruyor yalan yok

240Hz alamadığın bir durum olmaz, orijinal veya kendi kablosuysa her türlü bu hertz değerini alman lazım. Tekrar dene, kabloları kontrol et.

Monitör Panel erimesi olabilir Kablo girişilerinde Problem olabilir
Ekran kartı vramlarında bir problem olabilir yada tek bir girişinde Sıkıntı olabilir

Ekran kartının farklı bir girişi varsa onu dene
Farklı kablo dene
Monitörün farklı girişi varsa dene
Anakartdan görüntü almayı dene

Ama bu tarz şeyler genelde monitör panel erime başlangıcı yada Ekran kartı vram problemi başlangıçıdır
Ama yüksek ihtimal Monitörle ilgilidir

Ekran kartının kablosu tam oturduysa psu iyi ise Ekran kartı çok sıcak deilse hava akışı iyiyse kolay kolay olmaz

Ztn videodada Panel arızası gibi duruyor yalan yok
yazın için teşekkürler ekran kartının tüm girişlerini denedim 1 ve 2. girişte yapıyor 3. girişte sadece arada bir siyah ekran olup geri geliyor. eğer dp kablosunu çıkar tak yaptıktan sonrada sorun çözülüyor. ekranı alalı daha 3 ay oldu. diğer dediklerinizi deniyecem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

240Hz alamadığın bir durum olmaz, orijinal veya kendi kablosuysa her türlü bu hertz değerini alman lazım. Tekrar dene, kabloları kontrol et.
monitörün kendi yolladığı kablo ile denedim 120hz veriyor max
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

monitörde tek 1 tande dp girişi var o

Geri