❌İndirim Bitti! Wd Green Sn3000 500gb M.2 Nvme SSD

ram piyasası pahalıda olsa tahmin edilebilir bir segmente oturdu ama şu ssd piyasası hala allakbullakta. ikinci elde 1tb %95-100 sağlığı olan ssdler 3000-3500tl bandında (faiş al-sat fırsatçıları hariç) alıcı bulabiliyorken sıfırlarını acaip şişik fyattan satmaya çalışıyorlar. ikinci eli mi ucuz, sıfır mı pahalı, çip krizi belli başlı parçalara mı vurdu insanın kafası karışıyor.

Tüh indirim bitmiş tma da ihtiyacım vardı be
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ram piyasası pahalıda olsa tahmin edilebilir bir segmente oturdu ama şu ssd piyasası hala allakbullakta. ikinci elde 1tb %95-100 sağlığı olan ssdler 3000-3500tl bandında (faiş al-sat fırsatçıları hariç) alıcı bulabiliyorken sıfırlarını acaip şişik fyattan satmaya çalışıyorlar. ikinci eli mi ucuz, sıfır mı pahalı, çip krizi belli başlı parçalara mı vurdu insanın kafası karışıyor.
1tb bir şey diyemem ama 500gb için kesinlikle 2nci el sıfırları neredeyse 1tb fiyatı hocam en son 500gb ihtiyacım vardı 2nci elden sıfır ayarında laptop'dan çıkma micron 3400 500gb 2k ya aldım sonrasında bir arkadaşa yine aynı ürünü %85 sağlıktı galiba 1.7k ya aldım .
Örnek olarak galiba dram de mevcut : https://shbd.io/s/fvN9EPFh
Ama yok illa ki sıfır garantili olsun diyenede saygı duyarım .

Son düzenleme:
Tüh indirim bitmiş tma da ihtiyacım vardı be
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1tb bir şey diyemem ama 500gb için kesinlikle 2nci el sıfırları neredeyse 1tb fiyatı hocam en son 500gb ihtiyacım vardı 2nci elden sıfır ayarında laptop'dan çıkma micron 3400 500gb 2k ya aldım sonrasında bir arkadaşa yine aynı ürünü %85 sağlıktı galiba 1.7k ya aldım .
Örnek olarak galiba dram de mevcut : https://shbd.io/s/fvN9EPFh
Ama yok illa ki sıfır garantili olsun diyenede saygı duyarım .
önceden hiç uğraşmayı sıfır alıp geçin diyordum şuan bildiğin öncelikli olarak ikinci el kovalayın diyorum mağazalar sıfır fiyatlarında ipin ucunu ciddi kaçırdı. hani nasıl olsa alıyorlar şişir la fiyatları heralde diyorlar. bize düşen almamak, satın almadığımız an kampanya başlıyor direk

önceden hiç uğraşmayı sıfır alıp geçin diyordum şuan bildiğin öncelikli olarak ikinci el kovalayın diyorum mağazalar sıfır fiyatlarında ipin ucunu ciddi kaçırdı. hani nasıl olsa alıyorlar şişir la fiyatları heralde diyorlar. bize düşen almamak, satın almadığımız an kampanya başlıyor direk
Türkiyedeki ssd ve ram fiyatlarında yurtdışına göre %15-20lik fazladan bir koyuş var. Pcpartpicker ile bazı şeyleri karşılaştırın anlayacaksınız.

Senin hastalık ne oldu bro iyi misin?

Masaüstü anakartlar ile de uyumlu atttığım illa tam boy istiyorsan al daha ucuza başka ssd'ler iyi markalardan.

Dostum hiç alınıp gücenme valla tepkilerde abartı yok. Paylaşım yapmadan önce akakçede 2 dk geçirseydin tüm bunlar yaşanmayacaktı.
adata bunlara denk değil. Crucial iyi bunu görmemiştim. Crucial 4700/1900 WD 5000/4100 . Write-back kullanımında yazma performansı önemli. Tabi herkes için gerekli bir durum değil özellikle ev kullanıcıları için. WD Green SN3000'ın sıralı yazma hızı 4100 MB/s, Crucial P3 Plus 500 GB'ın ise 1900 MB/s. Arada yaklaşık 2 kat fark var. 200 TL fark için WD daha mantıklı. Çok teknik detaylarla münakaşa etmeye gerek yok haklısınız daha ucuzu varmış. Yalnız her zaman ucuz olan en iyi seçenektir olarak bakmakta yanlış. Zaten indirim gözüyle paylaşmadım. 500gb emsallerine göre fiyatı uygun kalmış dedim. Anladığım kadarıyla burada sadece indirim varsa en ucuzsa paylaşılmalı aksi taktirde linç 2 gün önce hepsiburadadan carlover s2 araç kamerası aldım indirimde falan değildi ön arka set 2250₺. Şuanda en uygun sadece 101 de görünüyor 2900₺ sizlerin mantığıyla bu tarz durumları paylaşmanın gereği yok ki genelde paylaşmıyorum zaten bana bir faydası katkısı yok paylaşıncada sadece iyilik olsun başka bir amaç yok. Neyse iyi günler.

Bro linç falan yok ayrıca attığım linkteki crucial p310 6600 okuma 3500 yazma hızı var sende bakıp attıklarım arasından en kötüsünü seçip cevap yazıyorsun :Dd. Biraz fazla yumuşak kalpli birine benziyorsun seni çok üzerler bu kadar alıngan olma.

Bro linç falan yok ayrıca attığım linkteki crucial p310 6600 okuma 3500 yazma hızı var sende bakıp attıklarım arasından en kötüsünü seçip cevap yazıyorsun :Dd. Biraz fazla yumuşak kalpli birine benziyorsun seni çok üzerler bu kadar alıngan olma.
1785774390591.webp

linkteki p3 plus. Sana cevap verince senin için söylemişim gibi olduda senin için demedim konuyu açar açmaz gömme modunu açanlar için dedim. Neyse sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,459
Üyeler
200,680
Son üye
nxtali2131

Geri