Monster Abra A5 V17.2 leptopa sahibim bilgisayarım RDR2 de oynancak düzeyde FPS ler verirmi
(Ayrıca varsa Gamepad ile oynanacak Hades tarzı oyun önerileriniz alırım)
Check out games like Hades II, Rogue Ottoman, SWORN, Dreamscaper, Wraithbinder, Rogue Girl and more!
steampeek.hu
Ayrıca şu eklentiyi eklersen, oyunların Steam sayfasında bu tarz yönlendirmeler görebilirsin. Genel olarak Steam sitesini bayağı çeşitli arayüzler ile dolduruyor. Tavsiye ederim.
Free browser extension that improves browsing and shopping experience for Steam
augmentedsteam.com
Kabaca oyun sayfasında fiyat kıyası yapabiliyorsun, varsa farklı dijital mağazada uygun fiyatı veya bundleları (Humble Bundle, Fanatical vb.) sayfalarında gösteriyor. Ayrıca yukarıda attığım Steampeek sayfasına da yönlendiriyor. Her oyun için böyle sayfalar var. PCGW tarzı eski oyunlarda sorun çözebileceğin bağlantıları falan da sağlıyor.
Mesela görseldeki örnekteki Gothic 1 Remake, GamersGate üzerinden Steam'a göre ₺200 civarı daha uyguna aldım. Halen stokları bitmemiş mesela, böyle bir oyun oynarım diyorsan bakılabilir. Eski tarz bir RPG, keşfetmesi keyifli. Neyse sağ tarafta da PCGW, SteamDB ve fiyat kıyası yapan site var. Orası normalde daha dolu geliyor, ben uzantılar kısmından sadece işime yarayanları açık bıraktım.