Her başlıkta niye marka kavgası var ya. Sanki firmalar kazanınca bize veriyor.

Kulaklık konusunda ben de ucuz bir şey bakıyorum kendime, bu konuyu merak edip girdim. Biraz bakınınca da ufak bir şeyler yazmak istedim. Sürücü sayısı tek başına hiç bir şey ifade etmez bu arada. DAP, DAC, Kablo veya BT teknolojisi, Ses formatı, kulaklık. Toplamda bakınca 5 etken var. Odyofil değilseniz zaten bu kadar detaya gerek yok. Üstelik artık sürdürülebilir bir hobi değil. Bi de bu tartışılan ürünlerin hepsi gündelik kullanım için üretiliyor. Pratik olsun ve belli bir tatmin yaratsın yeterli. Yani işte atıyorum ben koyu renkli müzik idnlemek istiyorum. Gideyim eski bir Hm801 alayım. Çok az gümüş alaşımlı bakır kablo, güzel bir arşiv üstüne de amperior eklerim dediğiniz zaman bir teması oluyor. hm zaten dahili DAC var ve taşınabilir her cihazı sürebilir. Kendisi hafif koyu ve gövdelidir. Az bi gümüş alaşımlı kablo ile hafif tizlere de şenlik katar. Flat bir kulaklık ile sesler de doğala yakın gelir. Atıyorum Grado alıp metal dinlemezsin vs vs vs. Ama bugün yapılan TWS ürünlerin hemen hepsi hibrittir. Çoğu türü kolayca dinlemek içindir. Eğer hobi derecesinde bu işlere bakıyorsanız head-fi'den okuyun. Güncel ve iyi incelemeler bulursunuz. Yok gündelik beni mutlu etsin diyorsanız da bu kadar tartışmaya tier liste gerek yok. Binlerce marka var artık. Bütçemize göre en iyisini alma fikri önemli tabi onu kastetmiyorum. Sonuçta zengin değiliz. Eskiden KZ gibi markalar filan yoktu pek hatta aliexpress yoktu. Biz Çin'den, ABD'den vs ne bulsak alıp denerdik. Dealextreme mi öyle bi site vardı. Toplanırdık herkes elindekileri getirirdi. Forumda bu kadar çok ilgili varsa İstanbul, Ankara gibi yerlerde bi buluşma yapın, muhabbet edin. Uçlarınızı getirin ürünleri deneyin vs. Keyifli olur. Hobiniz de aynı mis gibi muhabbet döner. Biraz boomerlık yapmış olabilirim.