🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

5k ya ne tavsiye edersin hocam kulak içi kablosuz olarak müzik ve günlük kullanım için soruyorum.
SoundPEATS Capsule3 Pro+ tavsiye ederim mutlaka araştırın. 4 bin liraya geliyor pazarama troy kampanyası ile. 5 bine kadar alınacak en mantıklı kulaklık bu.

5k ya ne tavsiye edersin hocam kulak içi kablosuz olarak müzik ve günlük kullanım için soruyorum.

Dökümanı inceleyiniz. Ona göre karar verebilirsiniz.

SoundPEATS Capsule3 Pro+ tavsiye ederim mutlaka araştırın. 4 bin liraya geliyor pazarama troy kampanyası ile. 5 bine kadar alınacak en mantıklı kulaklık bu.
Capsule3 Pro veya + eski seri ve 4k etmeyecek bir ücrete sahip, Onun yerine yeni güncel seri alınmalı.

Dökümanı inceleyiniz. Ona göre karar verebilirsiniz.

Capsule3 Pro veya + eski seri ve 4k etmeyecek bir ücrete sahip, Onun yerine yeni güncel seri alınmalı.
Ne alınmalı mesela? Bu fiyata daha iyi sürücülere ve dac'a sahip bir kulaklık var mı? Bu arada paylaştığınız listenin ne kadar berbat olduğunun farkındasınızdır umarım.

Ne alınmalı mesela? Bu fiyata daha iyi sürücülere ve dac'a sahip bir kulaklık var mı? Bu arada paylaştığınız listenin ne kadar berbat olduğunun farkındasınızdır umarım.
Ne alınacağını söyledim,
Piyasadaki en detaylı incelemeyi bu kişi yapıyor ve uzun zamandır yapıyor liste gayet detaylı ve açıklayıcı + güncel
Tier List bildiğimiz iyi veya kötü anlamda değil S veya A harflerinin altında yazan ''İngilizce'' terimlerine dikkat ediniz. Umarım Farkındasınızdır

Ekran görüntüsü 2026-08-04 031406.webp
Ekran görüntüsü 2026-08-04 031429.webp

Ne alınacağını söyledim,
Piyasadaki en detaylı incelemeyi bu kişi yapıyor ve uzun zamandır yapıyor liste gayet detaylı ve açıklayıcı + güncel
Tier List bildiğimiz iyi veya kötü anlamda değil S veya A harflerinin altında yazan ''İngilizce'' terimlerine dikkat ediniz. Umarım Farkındasınızdır

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Listeyi tamamen inceledim öyle yorum yaptım. Çok eksik bir liste birçok bilgi ve ürün yok. Air5 Pro tavsiye etmişsiniz ama arada sürücü boyutu/kalitesi ve ses işlemcisi gibi bazı ciddi farklılıklar var. Air5 Pro tek sürücülü bir kulaklık haliyle bu paraya gidip tek sürücülü bir kulaklık almanın anlamı yok. Yüksek ve düşük frekanslar tek sürücüden çıktığında frekanslar birbirini ezer ve phonk, rock veya trap gibi parçalarda karmaşaya sebep olur. Daha iyi bir müzik deneyimi isteyenler için Capsule3 Pro+ hala fiyatına göre en güçlü seçenek. Air5 Pro daha güncel bir model diye daha iyi anlamına gelmiyor. Hele düşük frekans performansı ve enstrüman ayrımı konusunda Capsule3 Pro+ ezici avantajla üstün.

Son düzenleme:
Nothing Ear ANC nasıl sence hocam 5kya
eski kulaklığım. ear 3 e geçmeden önce onu kullanıyordum. çok iyi kulaklıktı ama kablosuz şarj olayı tek majör avantajı. ear a modeli kablosuz şarjlı ve bu fiyata gayet iyi diyebillirim.

Listeyi tamamen inceledim öyle yorum yaptım. Çok eksik bir liste birçok bilgi ve ürün yok. Air5 Pro tavsiye etmişsiniz ama arada sürücü boyutu/kalitesi ve ses işlemcisi gibi bazı ciddi farklılıklar var. Air5 Pro tek sürücülü bir kulaklık haliyle bu paraya gidip tek sürücülü bir kulaklık almanın anlamı yok. Yüksek ve düşük frekanslar tek sürücüden çıktığında frekanslar birbirini ezer ve phonk, rock veya trap gibi parçalarda karmaşaya sebep olur. Daha iyi bir müzik deneyimi isteyenler için Capsule3 Pro+ hala fiyatına göre en güçlü seçenek. Air5 Pro daha güncel bir model diye daha iyi anlamına gelmiyor. Hele düşük frekans performansı ve enstrüman ayrımı konusunda Capsule3 Pro+ ezici avantajla üstün.
Kullanılan kulaklığın hangi enstüram dinleme veya ne amaç için kullanıldığını anlamamışssınız kalkmışsınız yazı yazmışsınız :D

Hiç bir şey demiyorum. 2022 Teknolojisine kalkıp 1k edebilecek veya hadi 2k edecek kulaklığa 4-5k önerip yeni nesil teknolojileri hiçe sayıp daha sağlam olan , geliştirilen aynı marka ürünü göz ardı etmeniz zaten başlı başına bir dert. ki Air5 Pro+ veya Pro' dan önce Air4 çıktı yani neyse.
Air5 3.5k ortalaması var Air5 pro+ ise 4k- ortalaması var ;)

Listeyi anlamak için İngilizce öğreniniz tavsiyemdir.

Kullanılan kulaklığın hangi enstüram dinleme veya ne amaç için kullanıldığını anlamamışssınız kalkmışsınız yazı yazmışsınız :D

Hiç bir şey demiyorum. 2022 Teknolojisine kalkıp 1k edebilecek veya hadi 2k edecek kulaklığa 4-5k önerip yeni nesil teknolojileri hiçe sayıp daha sağlam olan , geliştirilen aynı marka ürünü göz ardı etmeniz zaten başlı başına bir dert. ki Air5 Pro+ veya Pro' dan önce Air4 çıktı yani neyse.
Air5 3.5k ortalaması var Air5 pro+ ise 4k- ortalaması var ;)

Listeyi anlamak için İngilizce öğreniniz tavsiyemdir.
Ne yani kalkıp tek sürücülü kulaklığın çift sürücülü kulaklıktan iyi olacağını mı iddia edeceksiniz? Elinizde zayıf bir ai modeli yoksa zaten iki kulaklık arasındaki sürücü ve dac soc kalite farkını karşılaştırdığınızda hangisinin daha iyi performans vereceğini ve hangisinin daha üst teknoloji olduğunu öğrenebilirsiniz.

Öncelikle capsule 3 pro plus modeli iddia ettiğiniz gibi 2022 yılında değil, Temmuz 2024 yılında piyasaya sürüldü. Air5 Pro modeli ise şubat 2025 yılında sürüldü. İkisi arasında birkaç ay fark var :) Ayrıca kullanılan sürücü teknolojisi Capsule 3 pro plus'da bariz şekilde daha üstün ve güncel bir teknolojidir. Bilmeden etmeden ezberden yorum yapmakla olmuyor bu işler. :) Paylaştığınız liste de aynı sizin argümanlarınız gibi oldukça zayıf bir liste.

Capsule 3 Pro Plus;

xMEMS Labs μFidelity Cowell Top-Firing MEMS microspeaker
12 mm bio-cellulose diaphragm dynamic driver
xMEMS Aptos XAA-2000 dedicated power amplifier IC

Her başlıkta niye marka kavgası var ya. Sanki firmalar kazanınca bize veriyor. 😄 Kulaklık konusunda ben de ucuz bir şey bakıyorum kendime, bu konuyu merak edip girdim. Biraz bakınınca da ufak bir şeyler yazmak istedim. Sürücü sayısı tek başına hiç bir şey ifade etmez bu arada. DAP, DAC, Kablo veya BT teknolojisi, Ses formatı, kulaklık. Toplamda bakınca 5 etken var. Odyofil değilseniz zaten bu kadar detaya gerek yok. Üstelik artık sürdürülebilir bir hobi değil. Bi de bu tartışılan ürünlerin hepsi gündelik kullanım için üretiliyor. Pratik olsun ve belli bir tatmin yaratsın yeterli. Yani işte atıyorum ben koyu renkli müzik idnlemek istiyorum. Gideyim eski bir Hm801 alayım. Çok az gümüş alaşımlı bakır kablo, güzel bir arşiv üstüne de amperior eklerim dediğiniz zaman bir teması oluyor. hm zaten dahili DAC var ve taşınabilir her cihazı sürebilir. Kendisi hafif koyu ve gövdelidir. Az bi gümüş alaşımlı kablo ile hafif tizlere de şenlik katar. Flat bir kulaklık ile sesler de doğala yakın gelir. Atıyorum Grado alıp metal dinlemezsin vs vs vs. Ama bugün yapılan TWS ürünlerin hemen hepsi hibrittir. Çoğu türü kolayca dinlemek içindir. Eğer hobi derecesinde bu işlere bakıyorsanız head-fi'den okuyun. Güncel ve iyi incelemeler bulursunuz. Yok gündelik beni mutlu etsin diyorsanız da bu kadar tartışmaya tier liste gerek yok. Binlerce marka var artık. Bütçemize göre en iyisini alma fikri önemli tabi onu kastetmiyorum. Sonuçta zengin değiliz. Eskiden KZ gibi markalar filan yoktu pek hatta aliexpress yoktu. Biz Çin'den, ABD'den vs ne bulsak alıp denerdik. Dealextreme mi öyle bi site vardı. Toplanırdık herkes elindekileri getirirdi. Forumda bu kadar çok ilgili varsa İstanbul, Ankara gibi yerlerde bi buluşma yapın, muhabbet edin. Uçlarınızı getirin ürünleri deneyin vs. Keyifli olur. Hobiniz de aynı mis gibi muhabbet döner. Biraz boomerlık yapmış olabilirim. :hoba:

Engelledim git öteye ya... Bıktım şu forumdan marka fanı olmasından veya bir öneriye anlamamanızdan... capsule 3 pro + kimse kötü demiyor eski teknoloji ve fiyatını hak eden ürün değil. Üretimi durmuş bu seriyi komple bitirmiş ve bu seriyi üretmekten vazgeçmiş onun yerine bu serideki tüm özellikleri Air4 ile beraber piyasaya sürmüş ardından geliştirmiş Air5 çıkarmış ve başarı sağlamış bu senede Air6 ile yoluna devam edecek olan bir firma.

2021'den beri aynı markayı farklı kulaklık serilerini kullanıyorum aynı firmayı yıllardır takip ediyorum garip garip mesajlar yazıyorsunuz. capsule 3 pro + veya Pro eski seri üretim. Firma bir daha üretmeyeceği için ve yurtdışı ürünlerinin TR'ye giriş pazarı ciddi oranda engellediği için fiyatı 4k-5k civarında... Hak edecek fiyata sahip değil aynı fiyata gidip benzer performans ile ya bu markanın yeni seri üretimini alırsınız yada başka markaları alırsınız o yüzden liste paylaştım. İhtiyaç nedir. İhtiyaç sesli kitap , vokal müzik / yalın ses ve enstüramanlar ise Huwawie alınır. Çünkü bir tek bu marka ''Yalın ses'' kısmına dikkat ediyor. Onun harici Sesler Tok yanında Tiz olsun veya Bassı fazla olsun gibi seçeneklere yöneliyorsanız. ''A'' kısmında olan tüm seri kulaklıklar benzer performansı verir.

Konunun başlığı Nothing Ear (A) kendisi kötü bir kulaklık değil Air5 Pro veya Pro+ ile yarışan aynı benzer performansa bağlı olarak kullanım amacına değişen ancak fiyatları benzer olan kulaklık. Git öteye cidden.

Arkadaş ciddi şekilde hayal görüyor. Fiyatını hak eden ürün değil diyor şuan yurt dışı fiyatı hala 100 dolar yani bizim ülkede 4800 TL olması gerekirken şuan 4000 TL'ye alınabiliyor. :) Hala capsule 3 pro + modeline eski diyor. Kendisinin yeni olarak iddia ettiği ürün ile benim tavsiye ettiğim ürün arasında 6 ay fark var. :) Ayrıca ürün ilk çıktığı günden beri 3700 TL'den aşağıya hiç düşmemiş ve şuan 4000 TL gibi bir paraya ürünü elde edebiliyorsunuz. Şimdi kalk da bu yaşı küçük kardeşimizi ciddiye al :) Bak profil fotoğrafıma orada ne görüyorsun? 808 kompressörü var orada ne anlama geldiğini biliyorsan ne iş yaptığımı da az biraz kestirebilirsin. Etrafına kirli ve yanlış bilgi saçmadan önce bari ai araştırması yap öyle iddialarda bulun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her başlıkta niye marka kavgası var ya. Sanki firmalar kazanınca bize veriyor. 😄 Kulaklık konusunda ben de ucuz bir şey bakıyorum kendime, bu konuyu merak edip girdim. Biraz bakınınca da ufak bir şeyler yazmak istedim. Sürücü sayısı tek başına hiç bir şey ifade etmez bu arada. DAP, DAC, Kablo veya BT teknolojisi, Ses formatı, kulaklık. Toplamda bakınca 5 etken var. Odyofil değilseniz zaten bu kadar detaya gerek yok. Üstelik artık sürdürülebilir bir hobi değil. Bi de bu tartışılan ürünlerin hepsi gündelik kullanım için üretiliyor. Pratik olsun ve belli bir tatmin yaratsın yeterli. Yani işte atıyorum ben koyu renkli müzik idnlemek istiyorum. Gideyim eski bir Hm801 alayım. Çok az gümüş alaşımlı bakır kablo, güzel bir arşiv üstüne de amperior eklerim dediğiniz zaman bir teması oluyor. hm zaten dahili DAC var ve taşınabilir her cihazı sürebilir. Kendisi hafif koyu ve gövdelidir. Az bi gümüş alaşımlı kablo ile hafif tizlere de şenlik katar. Flat bir kulaklık ile sesler de doğala yakın gelir. Atıyorum Grado alıp metal dinlemezsin vs vs vs. Ama bugün yapılan TWS ürünlerin hemen hepsi hibrittir. Çoğu türü kolayca dinlemek içindir. Eğer hobi derecesinde bu işlere bakıyorsanız head-fi'den okuyun. Güncel ve iyi incelemeler bulursunuz. Yok gündelik beni mutlu etsin diyorsanız da bu kadar tartışmaya tier liste gerek yok. Binlerce marka var artık. Bütçemize göre en iyisini alma fikri önemli tabi onu kastetmiyorum. Sonuçta zengin değiliz. Eskiden KZ gibi markalar filan yoktu pek hatta aliexpress yoktu. Biz Çin'den, ABD'den vs ne bulsak alıp denerdik. Dealextreme mi öyle bi site vardı. Toplanırdık herkes elindekileri getirirdi. Forumda bu kadar çok ilgili varsa İstanbul, Ankara gibi yerlerde bi buluşma yapın, muhabbet edin. Uçlarınızı getirin ürünleri deneyin vs. Keyifli olur. Hobiniz de aynı mis gibi muhabbet döner. Biraz boomerlık yapmış olabilirim. :hoba:
Israrla yanlış bilgi verilmesine tepki verdim ve yanlışı düzelttim hepsi bu dostum yoksa yaşı küçük insanlarla çok muhatap olmam.

Geri