160hzden 240+A Geçmeye Değer mi

Reaksiyon skoru
5
Selamlar dual mod monitör kullanıyorum. Fhd modunu hem görüntünün kötü olması hemde mod değiştirmenin uğraştırıcı ve çetrefilli olması sebebi ile kullanmıyorum. Genel olarak monitörümden memnunum ama rekabetçi oyunlar için 240+ yenileme hızlı bir monitöre geçmeme sizce değer mi?

Merak edenler için Gamepower Kaze Dual kullanıyorum.

Merhaba, 240 dan 160 a geçtiğimde fark edilir bir gecikme hissi yaşıyorum. 160 dan 240 içinde yüksek ihtimalle akıcılığı hissedeceksin. Değer.

60dan 144e olan farkdan sonra çok tatmin olacağımı sanmıyorum

Normal şartlarda değmez. Şu an önümde bir adet 170Hz ve bir adey 240Hz monitöre bakıyorum. Aralarındaki fark önemsenmeyecek seviyede.
Ancak, Gamepower monitör kullandığını göz önüne alınca, değiştirmen mantıklı olabilir.

Selamlar dual mod monitör kullanıyorum. Fhd modunu hem görüntünün kötü olması hemde mod değiştirmenin uğraştırıcı ve çetrefilli olması sebebi ile kullanmıyorum. Genel olarak monitörümden memnunum ama rekabetçi oyunlar için 240+ yenileme hızlı bir monitöre geçmeme sizce değer mi?

Merak edenler için Gamepower Kaze Dual kullanıyorum.
Arada gözle görülür fark var ama maliyeti falan düşününce bana mantıklı gelmedi.

Bu kişiden kişiye göre değişen bir şey. Benim kullandığım monitör 165hz laptopun ekranı ise 300hz. Ancak birinden diğerine geçtiğimde fark (bana göre) yok gibi. Sayılara baktığında neredeyse 2 katı artıyor ancak hissiyatta fark olsa da da çok değildi. Dediğim gibi bu kişiden kişiye göre değişen bir durum. En büyük fark yukarıda da denildiği üzere 60hz'den daha yüksek bir hz değerine geçişte oluyor.

Fhd 24" 240hz üstü rekabetçi oyunlar için gtg değeri düşük motion clarity'si yüksek monitor önerileriniz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,986
Üyeler
200,815
Son üye
sivaskangaliboran

Geri