2k Monitör Tavsiyesi

torsteiNN

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese merhabalar. Monitörümün panelinin kırılması nedeniyle yeni monitör arayışındayım. Önceki monitörüm 1080p 24 inçti. Yeni monitörü ise sistemimden ötürü 2k 27 inç almayı düşünüyorum, 5070 ekran kartım var. Bütçe 7-9 k arası düşünüyorum. Pivot olması benim için güzel olur.

Bu monitörün yani 502 kodlu odysseylerin iyi olduğunu söylüyorlar. Bir başka baktığım monitör ise

Monitörler hakkında fikriniz var mı ya da önerebileceğiniz monitörler nelerdir ?

Sen Odysseylerin iyi olduğunu söylüyorlar diyorsun da Samsung Tr yetkili servisi Samsung monitör almayın dedi diye bir başlık vardı burada

lg leri çok araştırdım başta bende canlı gözüküyor ama tonlar sarıya yakındı ve Monitörü gidip yakından izlediğimde kesinlikle TUF vardı yanında görüntü gözle görülür Tuf daha iyiydi.

https://www.incehesap.com/aoc-q27g4...X1Oo5xrTbwcwgBzXG7gDzG2SaD8iBFGwSiCf7q2lDkbEo
bunu biraz indirimden almıştım ben çok memnunum.birazda zam gelmiş ama Pivot özelliği felan on numara.renkler canlılık güzel.Kontrast ı tam deneyemedim sadece lakin ayar yapınca bir tık daha iyi olacağını düşünüyorum.
Bu monitör de iyidir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi yeni gördüm kusura bakmayın.Bildiğim modelleri atmaya çalılştım

lg leri çok araştırdım başta bende canlı gözüküyor ama tonlar sarıya yakındı ve Monitörü gidip yakından izlediğimde kesinlikle TUF vardı yanında görüntü gözle görülür Tuf daha iyiydi.

https://www.incehesap.com/aoc-q27g4...X1Oo5xrTbwcwgBzXG7gDzG2SaD8iBFGwSiCf7q2lDkbEo
bunu biraz indirimden almıştım ben çok memnunum.birazda zam gelmiş ama Pivot özelliği felan on numara.renkler canlılık güzel.Kontrast ı tam deneyemedim sadece lakin ayar yapınca bir tık daha iyi olacağını düşünüyorum.
Bu monitör de iyidir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi yeni gördüm kusura bakmayın.Bildiğim modelleri atmaya çalılştım

Tonlar sariya yakinsa bu ayarlardan duzeltilebiliyor renk sicakligiyla alakali ASUS modelindede oyle gelebilir.

Herkese merhabalar. Monitörümün panelinin kırılması nedeniyle yeni monitör arayışındayım. Önceki monitörüm 1080p 24 inçti. Yeni monitörü ise sistemimden ötürü 2k 27 inç almayı düşünüyorum, 5070 ekran kartım var. Bütçe 7-9 k arası düşünüyorum. Pivot olması benim için güzel olur.

Bu monitörün yani 502 kodlu odysseylerin iyi olduğunu söylüyorlar. Bir başka baktığım monitör ise

Monitörler hakkında fikriniz var mı ya da önerebileceğiniz monitörler nelerdir ?
200hz olanı kullanıyorum memnunum hocam, bunda pivot yok ama ben zaten askı koluyla kullanıyorum. Muhtemelen sizin attığınız model de iyidir. Ben monitörde bilindik markaların dışına çıkmamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,986
Üyeler
200,815
Son üye
sivaskangaliboran

Geri