fenerlimühendis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,266
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam:
Öyle dedim diye tribe mi girmiş oluyorum. Şakamısın dostum sen. Ben zaten doğrusunu söylüyorum. Gereksiz laf kalabalığı yapan sensin. Bilgiçlik değil tecrübe..Öncelikle kardeşiniz değilim , böyle bilgisiz yorum atanlara uyuz oluyorum lafını da ben demedim siz dediniz. Doğrusunu biliyorsanız söylersiniz gereksiz tribe girip bilgiçlik yapmaya gerek yok.
Tekrar söylüyorum dostunuz ya da arkadaşınız değilim , 2022 den beri forum da olup 45 mesajla sadece çıkarınız için forumu kullanmışsınız onun haricinde hiçbir paylaşım ya da yardımınız yok bir de yardım etmeye çalışanlara bilgiçlik yapıp laf atıyorsunuzÖyle dedim diye tribe mi girmiş oluyorum. Şakamısın dostum sen. Ben zaten doğrusunu söylüyorum. Gereksiz laf kalabalığı yapan sensin. Bilgiçlik değil tecrübe..
Öyle dedim diye tribe mi girmiş oluyorum. Şakamısın dostum sen. Ben zaten doğrusunu söylüyorum. Gereksiz laf kalabalığı yapan sensin. Bilgiçlik değil tecrübe..
Arkadaşlar koca koca adamlarsınız. Ortaokul düzeyi kavgası yapmayalım lütfen. Büyütecek bir durum yok. @A_TURAN_A haklı olabilir çünkü docsis altyapıda netmaster ve ubee modemler sorunlu. H&D modem sorunsuz deneyimlemenizi tavsiye ederim. @emreyol hocam da haklı kablonet genel ortalamaya göre nispeten sorunsuz bir operatör. Çok da büyütülecek bir şey yok. Tartışmak gereksiz.Tekrar söylüyorum dostun ya da arkadaşınız değilim , 2022 den beri forum da olup 45 mesajla sadece çıkarınız için forumu kullanmışsınız onun haricinde hiçbir paylaşım ya da yardımınız yok bir de yardım etmeye çalışanlara bilgiçlik yapıp laf atıyorsunuzBirde kudurup özelden yazmanız da ayrı acınası
Alıntıyı görüntüle
Doğru diyorsunuz konu da kirleniyor , son mesajımı yazdım zaten daha da muhatap olmam özelden ağlamaya devam edebilir.Arkadaşlar koca koca adamlarsınız. Ortaokul düzeyi kavgası yapmayalım lütfen. Büyütecek bir durum yok. @A_TURAN_A haklı olabilir çünkü docsis altyapıda netmaster ve ubee modemler sorunlu. H&D modem sorunsuz deneyimlemenizi tavsiye ederim. @emreyol hocam da haklı kablonet genel ortalamaya göre nispeten sorunsuz bir operatör. Çok da büyütülecek bir şey yok. Tartışmak gereksiz.