🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

Steam:
1785767977033.webp

Öncelikle kardeşiniz değilim , böyle bilgisiz yorum atanlara uyuz oluyorum lafını da ben demedim siz dediniz. Doğrusunu biliyorsanız söylersiniz gereksiz tribe girip bilgiçlik yapmaya gerek yok.
Öyle dedim diye tribe mi girmiş oluyorum. Şakamısın dostum sen. Ben zaten doğrusunu söylüyorum. Gereksiz laf kalabalığı yapan sensin. Bilgiçlik değil tecrübe..

Öyle dedim diye tribe mi girmiş oluyorum. Şakamısın dostum sen. Ben zaten doğrusunu söylüyorum. Gereksiz laf kalabalığı yapan sensin. Bilgiçlik değil tecrübe..
Tekrar söylüyorum dostunuz ya da arkadaşınız değilim , 2022 den beri forum da olup 45 mesajla sadece çıkarınız için forumu kullanmışsınız onun haricinde hiçbir paylaşım ya da yardımınız yok bir de yardım etmeye çalışanlara bilgiçlik yapıp laf atıyorsunuz :D Birde kudurup özelden yazmanız da ayrı acınası :ROFLMAO:

1785794938711.webp

Tekrar söylüyorum dostun ya da arkadaşınız değilim , 2022 den beri forum da olup 45 mesajla sadece çıkarınız için forumu kullanmışsınız onun haricinde hiçbir paylaşım ya da yardımınız yok bir de yardım etmeye çalışanlara bilgiçlik yapıp laf atıyorsunuz :D Birde kudurup özelden yazmanız da ayrı acınası :D

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar koca koca adamlarsınız. Ortaokul düzeyi kavgası yapmayalım lütfen. Büyütecek bir durum yok. @A_TURAN_A haklı olabilir çünkü docsis altyapıda netmaster ve ubee modemler sorunlu. H&D modem sorunsuz deneyimlemenizi tavsiye ederim. @emreyol hocam da haklı kablonet genel ortalamaya göre nispeten sorunsuz bir operatör. Çok da büyütülecek bir şey yok. Tartışmak gereksiz.

Arkadaşlar koca koca adamlarsınız. Ortaokul düzeyi kavgası yapmayalım lütfen. Büyütecek bir durum yok. @A_TURAN_A haklı olabilir çünkü docsis altyapıda netmaster ve ubee modemler sorunlu. H&D modem sorunsuz deneyimlemenizi tavsiye ederim. @emreyol hocam da haklı kablonet genel ortalamaya göre nispeten sorunsuz bir operatör. Çok da büyütülecek bir şey yok. Tartışmak gereksiz.
Doğru diyorsunuz konu da kirleniyor , son mesajımı yazdım zaten daha da muhatap olmam özelden ağlamaya devam edebilir.

alt yapım 1000mbps destekliyor türknet 100mbps'ye 960tl para veriyorum 1000mbps ye ek para istiyor geçsem mii..

Şu an Türk Telekom altyapısı üzerinden 100 mbps kullanıyorum. Kampanya için aradım fakat kendi altyapıları olmadığı sürece bu kampanyadan faydalanamayacağımı söylediler. 500 mbps internet için 1200 TL civarı bir fiyat sunuyorlar saçmalık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,475
Üyeler
200,946
Son üye
Acepela

Geri