talisca1903
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 247
Asus'un marka olarak garanti kapsamı kötü. Bilginiz olsun. Laptopun tam model numarası nedir ?Asus Rog'a karar verdik oyunlar için özellikle fps oyunları için hangisini alalım
Hangisinin sorunu daha azdır. Yardımcı olur musunuz? Hp Victus 16 4060 laptopta kullanacağım. 2si arasında kaldım.
@Tayfunns
360hz laptoptan yansıtacağı için muhtemelen alamaz.2k 280hz falan alması şaibeli model numarasını atarsa bi bakacağım.Fps icin Acdng daha iyi 360hz ikiside 0.3ms
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
AQDNG modeli Acdng nin yenisi aynı fiyat yakınlık sensörü eklendi
işlemcisi neAsus Rog'a karar verdik oyunlar için özellikle fps oyunları için hangisini alalım
Hangisinin sorunu daha azdır. Yardımcı olur musunuz? Hp Victus 16 4060 laptopta kullanacağım. 2si arasında kaldım.
@Tayfunns
Link bıraktım hocam.işlemcisi ne
2kda 360 fps nasıl alacaksın laptop ile
Asus panel üretmiyor o yüzden aynı panelde gigabyte'da falan varsa ben diğer bilinen markaları öneririm. Pahalısını Rog olanı alıyorum garanti farklı olur düşünceniz olmasın aynı işliyor. Asusun garanti kapsamının kötü olması ve oled ekranla garanti ile muhattap olma riskinize karşı. Onun dışında Hdmi 2.1 desteği var yazıyor laptopunda. O yüzden bağlantı kısmında sorun çıkmaz diye düşünüyorum, tabikide donanım olarak eksiklik yaşayacaksın bu kesin. Özellikle rekabetçi oyunlar oynuyorsan problem olacaktır. Ama ileriye dönük baktığın için panel olarak doğru bir seçim.Hocalarım zaten Maximum oynucağımız oyun pubg mobile emülatör. Cs go falan değil. Onda da Max 120 alınıyor emülatör üzerinden.
Amaç ileriye dönük güzel Bi oled almak.
![]()
HP Victus Gaming 16-s0011nt (7Z584EA) Laptop
HP Victus Gaming 16-s0011nt (7Z584EA) Laptop [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Laptop bu
Onu tayfun zaten biliyordur ben araştırmayayım şimdi o dönsün. Ben garantisini biliyorum Asus'un kendi çoğu cihazımda ROG ekosistemde kullanıyordum, şimdi ekosistemimi dağıtıyorum. Çok fazla Asus tarafından mağduriyet mevcut kendinde araştırabilirsin, ben uyarayım karar kısmı zaten sende.Bu modele karar verdik hocam. Gray banding sorunu varmış sizce zamanla düzelir düzeltenler olmuş.
güncel partide kalite kontrol daha iyi yani gray banding daha az ama çok olanına denk gelme ihtimalin hala varBu modele karar verdik hocam. Gray banding sorunu varmış sizce zamanla düzelir düzeltenler olmuş.