MovesLikeJaggeR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 742
ona bkamaıdm hiç pek anlamdığımız için tvden 50k civarlarına 65" var mıdır öneriniz iyi bir marka60hz nexstar alınır daha ucuza
ona bkamaıdm hiç pek anlamdığımız için tvden 50k civarlarına 65" var mıdır öneriniz iyi bir marka60hz nexstar alınır daha ucuza
bunu al geç direktona bkamaıdm hiç pek anlamdığımız için tvden 50k civarlarına 65" var mıdır öneriniz iyi bir marka
60hz imiş hocam vazgeçtim
benim attıklarım hepsi 144hz lg yi diyorsan 60 mış o60hz imiş hocam vazgeçtim
ona bkamaıdm hiç pek anlamdığımız için tvden 50k civarlarına 65" var mıdır öneriniz iyi bir marka
hayır 60hz değil bu tv yanlış bakmışsınız epeyde Yenileme Hızı (Gerçek)100/120/144 Hz60hz imiş hocam vazgeçtim
hocam teşekkür ederim bilgilendirme için, kazasız belasız inşallahben aldım kullanıyorum çift motorla her gaza bastığımda pati çekiyor ama tüm dik yokuşlardada banamısın demiyor standart mod ile 50km yol yaptım şuan fiyat performanstaki en iyisi diyebilirim
Teşekkürler yapikredi ye neden taksit yapamıyoruz enteresan zorla paraf çıkart diye uğraşıyorlarTCL 65C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 65C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
inşallah bunu aldıktan sonra arabayı büyük ölçüde bıraktım iyi bir kilit alın yanına yetiyor 5 10 km lik işlere bile gider oldum bence tek eksi yanı biraz büyük olması arabam mondeo onun bile bagajına çapraz zor sığıyor bu arada gidon kolları katlanıyormuş yeni öğrendimhocam teşekkür ederim bilgilendirme için, kazasız belasız inşallah
TCL 65C6K'yı sipariş ettim ben, yorumları iyiydiona bkamaıdm hiç pek anlamdığımız için tvden 50k civarlarına 65" var mıdır öneriniz iyi bir marka
Challangerı her konuda tokat manyağı yapar bu model. Nitro neyse Taichi odur segment olarak. Dediğim gibi 5k daha eklenemiyorsa yapacak bir şey yok ama ekleniyorsa Taichi geçilmeli.challenger 36 k iken 5 eklemek bilemedim