hercules55
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar merhaba yeni bir işlemci aldım ve soğutucu olarak önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar dilerim
www.zoko.com.tr
www.n11.com
Sıkıntı Deil Hocam Niye öyle dedim diye sorarsansistemde sıkıntı olan 7800x3d mi anakart psu vs mi
Bence hepsini iade et o anakartla minimum 9800x3d işlemci kullanmayacaksan 9800x3d bile bu anakart için çok hafif kalıramazondan yeni aldım anakartı iade etmeyip 7800x3d ve psu iade etmi diyosun bu arada ram nasıl onun hakkında yorum yapmamışsın ben ilk kez kasa topluyorum bir de zam vs muhabbetlerinden biraz aceleye getirdim işlemci + anakart 30 k aldım
amazondan yeni aldım anakartı iade etmeyip 7800x3d ve psu iade etmi diyosun bu arada ram nasıl onun hakkında yorum yapmamışsın ben ilk kez kasa topluyorum bir de zam vs muhabbetlerinden biraz aceleye getirdim işlemci + anakart 30 k aldım
www.n11.com
Yok Asla risk gibi deil Beni çok yanlış anlamışsın Psu gayet iyi bir psuanakartı ileriye dönük olsun dedim bir de beyaz olunca bi cezbetti yalan söylemim işlemci x3d istiyordum biiri 25 k diğeri 15 k olunca 15 kya kaydım anakart nasıl olsa ileriye dönük 9800x3d geçerim sonra diye düşündüm psu dan haberim yoktu o canımı biraz sıktı iadede edemem şuan psu artık 2.el vs ilerde satıcam psu sorun çıkartırmı risk diyebileceğin bir bir noktada
Anakart yine 9800x3d için çok ama Eğer upgradeler yapacaksan kalsın İadeyle uğraşmaanakartı ileriye dönük olsun dedim bir de beyaz olunca bi cezbetti yalan söylemim işlemci x3d istiyordum biiri 25 k diğeri 15 k olunca 15 kya kaydım anakart nasıl olsa ileriye dönük 9800x3d geçerim sonra diye düşündüm psu dan haberim yoktu o canımı biraz sıktı iadede edemem şuan psu artık 2.el vs ilerde satıcam psu sorun çıkartırmı risk diyebileceğin bir bir noktada
www.n11.com
www.n11.com
Yani Sen gönlün rahat olanı Yap Anakart Biraz Abartı geriye dönük olmuş Öneren arkadaşlar Fazla abartmışaga buradaki forumdan bir arkadaş önermişti işlemci ve ankartı ileriye dönük olsun diye şimdi itopyadan zamanında oem paket aldıgım için sistem yükseltmeye kalktıgımda anakart eskide kaldıgı için tüm sistemi yenilemek beni sıkıntıya soktu ben de böyle derdim de olmasın diyerek x870e kaydım tabi ilerde 9800x3d alacağım için insan bilmediği konuda ilk başta sk....miş aga .d ama dedigim gibi iade seçeneklerimi belirttim