Öneri Kasa ve Sisteme Bu Psu Uyumu Nasıl

zentrath

80+
Reaksiyon skoru
2
kasa lian li lancool 207 digital
msi inspire 5070
gigabyte x870 eagle wifi7
9700x li sisteme olurmu daha iyi seçenekler varmı

(işlemci ve anakartı daha almadım ikinci elde haftasonu kontrol ederek almaya gidicem)

msi inspire 5070

(işlemci ve anakartı daha almadım ikinci elde haftasonu kontrol ederek almaya gidicem)
Güncel bir PSU lazım sana. 12+4 pin GPU kablosu yok bunda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pardon karıştırdım varmış o kablo

Güncel bir PSU lazım sana. 12+4 pin GPU kablosu yok bunda

Pardon karıştırdım varmış o kablo
ŞLADJSAŞLKDJSADLAS

Bunun gibi yorumu ilk defa gördüm ama düzeltmişsin zaten

Son düzenleme:
msi inspire 5070

alın geçini gayet iyi psu

Bide kardeşim ilerde 9800x3d 9850x3d 9900x gibi işlemcilere geçmeyeceksen Anakarta çok boş para ödeyeceksin bilgin olsun
Fiyatını hak ediyo anakartın ama

O işlemci Bu anakartı haketmiyo

Cebin yanmasın aynı işlevi görecek zaten bu anakartı al İşlemciyi de 9800x3d 7800x3d falan yapabilirsin belki anakartdan ettiğin kaarla Oyun seviyen de baya üste çekilmiş olur

Bide kardeşim ilerde 9800x3d 9850x3d 9900x gibi işlemcilere geçmeyeceksen Anakarta çok boş para ödeyeceksin bilgin olsun
Fiyatını hak ediyo anakartın ama

O işlemci Bu anakartı haketmiyo

Cebin yanmasın aynı işlevi görecek zaten bu anakartı al İşlemciyi de 9800x3d 7800x3d falan yapabilirsin belki anakartdan ettiğin kaarla Oyun seviyen de baya üste çekilmiş olur

wifili bi anakart bakıyordum fiyatları zaten minimum 8-9 k civarı bende bunu 10 kya buldum değer bence bilmiyorum sizin fikriniz nasıl

wifili bi anakart bakıyordum fiyatları zaten minimum 8-9 k civarı bende bunu 10 kya buldum değer bence bilmiyorum sizin fikriniz nasıl
Wifi anakart Sevmem Kablolu bağlantı kurun

Wifi anakartları gereksiz buluyorum Ama eğer iyi fiyataysa alınır

ama 2nci el 10k çok iyi bir fiyat göremedim

alın geçini gayet iyi psu
3.0 atx bu 3.1 atx olması neyi değiştiriyor bilmiyorumda

Wifi anakart Sevmem Kablolu bağlantı kurun

Wifi anakartları gereksiz buluyorum
wifi deniyecem mecburi wifi abimin odasında onun pc bağlı kendi odama getiremem cat6 kablo çek dersen 15 metreye yakın bişey çekmem lazım kapıları biraz tıraşlamam lazım kapı rahat kapanıp açılsın diye malum kalın kablo

3.0 atx bu 3.1 atx olması neyi değiştiriyor bilmiyorumda

wifi deniyecem mecburi wifi abimin odasında onun pc bağlı kendi odama getiremem cat6 kablo çek dersen 15 metreye yakın bişey çekmem lazım kapıları biraz tıraşlamam lazım kapı rahat kapanıp açılsın diye malum kalın kablo
8.5-9k ya Alırdım o anakartı 2nci elden

Onun dışında almazdım

Bunuda alabilirsin

8.5-9k ya Alırdım o anakartı 2nci elden

Onun dışında almazdım

Bunuda alabilirsin
bu da güzelmiş fazı düşük ama 9700x i çok rahat çalıştırır x870 i geleceğe dönükte iyi olabilir diye düşünmüştüm fiyatıda güzel gibiydi

bu da güzelmiş fazı düşük ama 9700x i çok rahat çalıştırır x870 i geleceğe dönükte iyi olabilir diye düşünmüştüm fiyatıda güzel gibiydi
her şey Faza bağlı deil hocam 7800x3d 9800x3d yi de taşır bu

9800x3d İçin Pek emin deilim ama 7800x3d için eminim

her şey Faza bağlı deil hocam 7800x3d 9800x3d yi de taşır bu

9800x3d İçin Pek emin deilim ama 7800x3d için eminim
yani evet msi pro olan daha mantıklı ileriye dönükte olsa ryzen 9 serisine geçmeyi çok düşünmuyorum zaten 9700x de ayarlamalarını iyi yaptığında 7800x3D ye çok yaklaştığını duymuştum ondan tercih ettim

yani evet msi pro olan daha mantıklı ileriye dönükte olsa ryzen 9 serisine geçmeyi çok düşünmuyorum zaten 9700x de ayarlamalarını iyi yaptığında 7800x3D ye çok yaklaştığını duymuştum ondan tercih ettim
Doğru Düşünmüşsün 7800x3d Fiyatını haketmiyo Zaten Şuan

Belki geçmek istersin diye öyle dedim ama %10-15 Performans Farkı anca kalıyo Ayarları yaptıktan Sonra O fiyat farkını ödemeye değcek birşeyde kalmıyor yani 9700x daha yeni mimari bide Daha önü açı

Bende İnsanlara 7800x3d yerine 9700x öneriyorum Fiyatı ve Abartı bir performans eklemeyeceğinden dolayı ama
İşte millet içine sineni alıyor
Ama içine sinmesi tabii ki daha önemli yoksa Sisteminden zevk alamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,367
Üyeler
201,471
Son üye
Seyyithanbykl
Geri