Performans-Kalite Odaklı Sıvı Soğutucu

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar teşekkürler geçenki mesajlarınız baya yardımcı oldu aklımda bir fikir oluşmaya başladı. Şuanda sıvı soğutucu almayı planlıyorum ancak estetik istemiyorum tek istediğim olabildiğince uzun ömürlülük-performans-kalite üçlüsü. Bütçe sınırsız. Önerilerinizi bekliyorum. İşlemci amd ryzen 9 9950X3D olacak anakart ise msi MPG X870E Carbon Wifi. Kasa Lian Li Lancool 207 Digital RGB. Bu üçlüye en iyi ne yakışır (uyumluluk vs) ?

Son düzenleme:
uyumluluk vs. bilmiyorum ama kendim kasa topluyorken bu soğutucuyu listeme eklemiştim, isterseniz bir göz atın.

Radyatörü çok kalın alırken kasa ve anakart seçimine dikkat etmek lazım. bazılarının anakartındaki soğutucu bloklara çarptığı bu yüzden montajını sorun yaşayanlar yada montajlayamayanlar olmuştu zamanında ama fiyatına göre rakibi yoktur

LF3 Pro yada Nautilus RS

Arkadaşlar teşekkürler geçenki mesajlarınız baya yardımcı oldu aklımda bir fikir oluşmaya başladı. Şuanda sıvı soğutucu almayı planlıyorum ancak estetik istemiyorum tek istediğim olabildiğince uzun ömürlülük-performans-kalite üçlüsü. Bütçe sınırsız. Önerilerinizi bekliyorum. İşlemci amd ryzen 9 9950X3D olacak anakart ise msi MPG X870E Carbon Wifi. Kasa Lian Li Lancool 207 Digital RGB. Bu üçlüye en iyi ne yakışır (uyumluluk vs) ?
Hocam öyle bir sisteme ekranlı vs bir soğutucu çok iyi olur ben kalite fiyat performansta çok iyi olduğu için enermax 360 tercih ettim yatına göre çok üstte listede

Ekler

• IMG_5809.webp
    IMG_5809.webp
    155 KB · Hit: 26
Geri