9700x Sistem Toplayacağım Öneriniz Nedir ?

Bu şekilde güzel olmuş hocam

Toplam 120 k bütçem var sistem bu haliyle 106 k yapıyor . FPS ağırlıklı oyun oynuyorum.cs LoL pubg vs...
Işlemcini 7800x3d veya 9800x3d yapsan daha iyi olur hocam o zaman

Toplam 120 k bütçem var sistem bu haliyle 106 k yapıyor . FPS ağırlıklı oyun oynuyorum.cs LoL pubg vs...
Normalde monitör bütçemiz 25-35k gibi değerler olsa OLED tavsiye ederdim düşünmeden fakat 14k bütçemiz var ve ağırlıklı olarak FPS oyun oynadığımızdan sana sanki 2k çözünürlük 27 inch Fast IPS bişey çözsek daha mantıklı gibi. https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1084031278.html bu modeli inceleyebilirsin benim ikinci monitörüm AOC güzel bir marka ve sağlam monitör yapıyorlar araştırma seçenekleri arasına eklenebilir.

Hocam bence b850 kovalayın seçtiğiniz modelin sanırım fazı azdı sonra ramlerin ufak bir fiyat farkıyla rgb halleri var o tercih edilebilir bende yakında 7800x3d li bir sistem toplayacağım soğutucu ılarak liqmaxflo 360 seçtim çoğu 5k lık soğutuculardan iyi fiyatıda güzel kasa olarak zevkler ve renkler diyebiliriz ama 340r yeterli olur fiyatı 3ün altına düşüyor

Geri