GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,968
tekniker mühendis degilmühendislerin imkanları kötü atanman da zor tavsiye temem
tekniker mühendis degilmühendislerin imkanları kötü atanman da zor tavsiye temem
Okunur dediklerim teknikerler içinde geçerli zaten ama mtal mezunu isen okumanın bir anlamı yok birde kpss de taban puanları kaç bilmiyorumtekniker mühendis degil
İnan ki zor atanmak hele ki özel sektörde hem maaş düşük hemde iş bulabilirsen öp başına koy, cerrahi teknikerim 1 senedir işsizim bak sadece bu sürede deneyimsiz olarak 1 iş ilanına başvurabildimTorpilim maalesef ama doktor ve yine tekniker paramedik sekreter atanan tanıdıklarım var sadece KPSS korkutuyor malesef yani alım olur mu acaba yine
en azından ögrenirim abim de elektrikçi dükkan felan açarız belkiOkunur dediklerim teknikerler içinde geçerli zaten ama mtal mezunu isen okumanın bir anlamı yok birde kpss de taban puanları kaç bilmiyorum
Valla dükan işleri nasıl oluyor bilmiyorum @Kürşat Bey in dükkanı var diye hatırlıyorum o tavsiye versinen azından ögrenirim abim de elektrikçi dükkan felan açarız belki
Tekniker olarak çalışmaya baslicaz iki yıllık okursakmühendislerin imkanları kötü atanman da zor tavsiye temem
EvetTekniker olarak çalışmaya baslicaz iki yıllık okursak
atama puanlarına baktım 85 diyor olur aslındaValla dükan işleri nasıl oluyor bilmiyorum @Kürşat Bey in dükkanı var diye hatırlıyorum o tavsiye versin
Fazlaymıs teknisyene göre ama temelin varsa sorun olmaz benceatama puanlarına baktım 85 diyor olur aslında
Evet bende gidicem yurtdışına inşallah buraz tecrübe kazanayim burada ilkYurtdışı düşünüyorsan kesinlikle elektrik daha iyi olur .
Sağlık düşkünlüğün varsa o ayrı .
yok ama ögrenirim hevesliyim böyle işlereFazlaymıs teknisyene göre ama temelin varsa sorun olmaz bence
Asıl hedefim eğer elektrik okursam baykar roketsan gibi savunma sanayinde işe girmeye çalisicam hem prim ve teşvik ile baya güzel maaş alıyorlar hemde severek yapacağım bir iş olurİnan ki zor atanmak hele ki özel sektörde hem maaş düşük hemde iş bulabilirsen öp başına koy, cerrahi teknikerim 1 senedir işsizim bak sadece bu sürede deneyimsiz olarak 1 iş ilanına başvurabildimo da almadı tabi, kpss çalışıyorum da millet diyor işte 2026 çok alım olacak falan ben şahsen inanmıyorum çünkü şu an memur maaşları döviz bazında gayet yüksek, ekonominin başındakiler daha da kemer sıkmamız lazım gibi sözler derken açık dışı güzel bi alım olacağını sanmam he olursa da işte atanırız ama ben pek ihtimal vermiyorum, yerinde olsam tanıdığın varsa yurt dışında git ben denklik kovalayıp yurt dışı gitmeyi planlıyorum.
Çevren varsa özelde de iş bulursun iyi parayayok ama ögrenirim hevesliyim böyle işlere
Baykara başvurdum aynı gün red yedim önlisans mezunu alıyorlar en düşükAsıl hedefim eğer elektrik okursam baykar roketsan gibi savunma sanayinde işe girmeye çalisicam hem prim ve teşvik ile baya güzel maaş alıyorlar hemde severek yapacağım bir iş olur
.Çevren varsa özelde de iş bulursun iyi paraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Baykara başvurdum aynı gün red yedim önlisans mezunu alıyorlar