🔥İndirim Tudors Narcotic & Dark Royal 100 Ml Özel Seri 599tl

Daha yeni 200ml versace eros aldım amazondan 🥲farklılık olsun diye alınır mı dostlar ?

5dk da geciyor mu kokusu? spor sonrası falan kullanılır mı gecici olarak

Narcotic olanı almıştım zamanında meyveli şekerli berbat bir parfümdü tuvalete koymustum oda parfumu olsun dıye

Narcotic olanı almıştım zamanında meyveli şekerli berbat bir parfümdü tuvalete koymustum oda parfumu olsun dıye
bunu şimdi dinlendiricezmi ben bilmiyor abi
Ürünler geldi, Narcotic ilk sıkınca değil yaklaşık 15 dakika sonra kokusu mükemmel oluyor. Dark royal biraz ağır ve klasik bir koku gibi geldi ama muhtemelen onu mixlerim. Tam f/p ürünler ya.

Bende şimdi denedim peder için almıştım. Narcotic pek beğenemedim mum kokusuna benzettim.
Dark royal tam erkeksi güzel koku klasik tarzda koklayan herkes bişeye benzetir.

Ürünler geldi, Narcotic ilk sıkınca değil yaklaşık 15 dakika sonra kokusu mükemmel oluyor. Dark royal biraz ağır ve klasik bir koku gibi geldi ama muhtemelen onu mixlerim. Tam f/p ürünler ya.
Yayılımı ve kalıcılığı tahmini kaç saat sürüyor hocam koku tamamen kaybolunca buraya yazar mısınız?

Yayılımı ve kalıcılığı tahmini kaç saat sürüyor hocam koku tamamen kaybolunca buraya yazar mısınız?
Hocam bu fiyata çok kalıcı beklememek lazım. Ben de ufak vazelin kutuları var. Onların içine baya sıkıp bileğime ve boynuma sürüyorum daha kalıcı oluyor. Denemeni tavsiye ederim.
1786013293762.webp

Bende merak ettim o yüzden iki koluma da ikisini sıktım. 1 saat oldu kolumu yaklaştırınce kokusu geliyor yayılımı daha bitmemis.
Ama kokular ucuz koku olduğunu baya belli ediyor.
Bende parfüme kokuya karşı çok hassasiyet var midemi bulandırdı.

Geri