7500x3d 9060xt 16gb 75 Kya Alınır mı Bu Sistem

Reaksiyon skoru
12
bu sistemi oluşturdum özelleştirmelerele ilerde ram ekleyeceğim

Ekler

• IMG_6642.webp
    IMG_6642.webp
    124.9 KB · Hit: 44
  • IMG_6643.webp
    IMG_6643.webp
    131 KB · Hit: 45
Bir tık pahalı gibi.

ben ne yaparsam yapayım hiç bir şekilde bir bilgisayar toplayamıyorum arkadaş bütğn hevesim kaçıyor sadece kasa için 75 bütçe ayırdım ama olmuyor yani
Kral çok acalen yoksa bence indirim kovala tek tek al pek anlıyan biri değilsen hepsini toplayip bir bilgisayar cida montaj yap veya video izliyerek öğren acelen varsa sana dizeriz simdi 9070xt li bişi

Kral çok acalen yoksa bence indirim kovala tek tek al pek anlıyan biri değilsen hepsini toplayip bir bilgisayar cida montaj yap veya video izliyerek öğren acelen varsa sana dizeriz simdi 9070xt li bişi
hacım herhangi bir aciliyetim yok açıkçası ancak ilk defa bilgisayar dizeceğim bu yüzden bir heyecan var sabırsızlık gibi

yani sanırım parça parça indirim kovalarsam daha uyguna gelecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

75k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama şu anda avantajlı bir fırsat varsa değerlendiririm
İmzam'daki sistemi 65k'ya topladım misal. farklı farklı sitelerden en uyguna nerde varsa almaya başla bence özellikle ram ve ekran kartını.

İmzam'daki sistemi 65k'ya topladım misal. farklı farklı sitelerden en uyguna nerde varsa almaya başla bence özellikle ram ve ekran kartını.
tamamdır teşekkür ederim uyum olayları vs yapay zekaya sorsam bir sıkıntı çıkmaz herhalde

Geri