Bilmiyorum ama amd ye karşı sizin bi nefretiniz var. Her konunun altında amd yi kötülüyosunuz.MSI trio alın bence almışken
Maalesef 7 bin lira ekstra vermek istemiyorum ama teşekkür ederimMSI trio alın bence almışken
Idefix i gördüm de satıcı güvenilir midir pek emin olamadım o yüzden bilmiyorumkesinlikle alırınır bende zotac marka 3080 kullanıyorum çok memnunum zotac zaten çok kalitelibi marka soğutmasından kesinlikle pişman olmazsın
burda bin tl daha ucuz https://www.idefix.com/zotac-geforc...881&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.98.1
Bu zamana kadar sadece AMD ekran kartı kullandım biraz değişiklik olsun istiyorum Nvidia ya geçeceğim, teşekkür ederim.ASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Onun yerine bunu alman sanki daha mantıklı gibi ama yine sen bilirsin eğer ki sadece oyun için alıyorsan.
Evet baktım güvenilir bir yermiş çok teşekkür ederimbende sana idefix linki atmadan önce satıcı araştırdım kesinlikel güvenilir zaten idefix güvenilir bi site ve satıcınıda ismini araştır güvenilir bi yer
Yeni zam duyuruları geldi ya yurt dışında yüzde 20 zamsa bize yüzde 40 falan gelir, bu korkutuyor. Zotac çok kötü değildir diye düşünüyorum bulabildiğim en ucuz bu maalesef.Bence bu fiyata daha iyi model gelir , incehesapta bile 35 e ara ara igame geliyor
37ye ventus , 39 a gaming oc gözüküyor incehesaptaEvet baktım güvenilir bir yermiş çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yeni zam duyuruları geldi ya yurt dışında yüzde 20 zamsa bize yüzde 40 falan gelir, bu korkutuyor. Zotac çok kötü değildir diye düşünüyorum bulabildiğim en ucuz bu maalesef.