Zotac Geforce RTX 5070 Solid Oc 12 GB Alınır mı?

arelyean

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
40000
Malum ekran kartlarına zam geliyor bu fiyata en iyi bunu bulabildim. Bir an önce almam lazım. Sizce alınır mı bu model?

1785922673827.webp

MSI trio alın bence almışken
Maalesef 7 bin lira ekstra vermek istemiyorum ama teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle alırınır bende zotac marka 3080 kullanıyorum çok memnunum zotac zaten çok kalitelibi marka soğutmasından kesinlikle pişman olmazsın
burda bin tl daha ucuz https://www.idefix.com/zotac-geforc...881&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.98.1
Idefix i gördüm de satıcı güvenilir midir pek emin olamadım o yüzden bilmiyorum

Onun yerine bunu alman sanki daha mantıklı gibi ama yine sen bilirsin eğer ki sadece oyun için alıyorsan.
Bu zamana kadar sadece AMD ekran kartı kullandım biraz değişiklik olsun istiyorum Nvidia ya geçeceğim, teşekkür ederim.

bende sana idefix linki atmadan önce satıcı araştırdım kesinlikel güvenilir zaten idefix güvenilir bi site ve satıcınıda ismini araştır güvenilir bi yer

Bence bu fiyata daha iyi model gelir , incehesapta bile 35 e ara ara igame geliyor

bende sana idefix linki atmadan önce satıcı araştırdım kesinlikel güvenilir zaten idefix güvenilir bi site ve satıcınıda ismini araştır güvenilir bi yer
Evet baktım güvenilir bir yermiş çok teşekkür ederim

Bence bu fiyata daha iyi model gelir , incehesapta bile 35 e ara ara igame geliyor
Yeni zam duyuruları geldi ya yurt dışında yüzde 20 zamsa bize yüzde 40 falan gelir, bu korkutuyor. Zotac çok kötü değildir diye düşünüyorum bulabildiğim en ucuz bu maalesef.

Evet baktım güvenilir bir yermiş çok teşekkür ederim

Yeni zam duyuruları geldi ya yurt dışında yüzde 20 zamsa bize yüzde 40 falan gelir, bu korkutuyor. Zotac çok kötü değildir diye düşünüyorum bulabildiğim en ucuz bu maalesef.
37ye ventus , 39 a gaming oc gözüküyor incehesapta

9070xt çok daha iyi, daha az vram daha güçsüz ekran kartı daha sıcak çalışan karta daha çok para ödeyeceksin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,575
Üyeler
200,721
Son üye
Yusufgsm

Geri