Ryzen 3 1300x + GTX 960 Cs2’De Gerçekten 100-120 FPS Verir mi?

sincap44

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar,

Ben Ryzen 5 5500 işlemci ve GTX 1080 Ti ekran kartı kullanan biriyim. Ancak YouTube’da gezerken, benimle aynı ayarlarda yapılan bir CS2 benchmark testinde neredeyse benim aldığım FPS değerlerine yakın sonuçlar elde eden bir video gördüm.

Videodaki sistem ise oldukça farklı: Ryzen 3 1300X işlemci, GTX 960 ekran kartı, 16 GB (2x8) DDR4 RAM ve M.2 SSD kullanılmış.

Bu durum bana pek mantıklı gelmedi. Daha güçlü bir sisteme sahip olmama rağmen benzer FPS değerleri görmek normal mi, yoksa videoda farklı bir durum (ayar, çözünürlük, kayıt hatası vb.) olabilir mi?

Video linki:

Bu konuda bilgisi veya deneyimi olanların yorumlarını merak ediyorum.

Mümkün Olabilir iyi bir bios ayarı çekersen

Ztn 5500 işlemciyle sen 100-120 fps i kıskanıyorsan o daha büyük sıkıntı

Böyle şeylere çok takılmayın videodaki sistemler optimal sistemler

Mümkün Olabilir iyi bir bios ayarı çekersen

Ztn 5500 işlemciyle sen 100-120 fps i kıskanıyorsan o daha büyük sıkıntı
problem o değil ben 5 5500 e cs2 de 120 fps falan gelebileceğini düşünerek para verdim zaten öyle bir şeyin mümkün olabileceğini bilseydim en baştan 3 1300x alırdım

problem o değil ben 5 5500 e cs2 de 120 fps falan gelebileceğini düşünerek para verdim zaten öyle bir şeyin mümkün olabileceğini bilseydim en baştan 3 1300x alırdım
O işlemciyle 150-180 belkide 200+ bile görebilirsin nadiren Cs çok bilmiyorum ama tahminimce

Selamlar,

Ben Ryzen 5 5500 işlemci ve GTX 1080 Ti ekran kartı kullanan biriyim. Ancak YouTube’da gezerken, benimle aynı ayarlarda yapılan bir CS2 benchmark testinde neredeyse benim aldığım FPS değerlerine yakın sonuçlar elde eden bir video gördüm.

Videodaki sistem ise oldukça farklı: Ryzen 3 1300X işlemci, GTX 960 ekran kartı, 16 GB (2x8) DDR4 RAM ve M.2 SSD kullanılmış.

Bu durum bana pek mantıklı gelmedi. Daha güçlü bir sisteme sahip olmama rağmen benzer FPS değerleri görmek normal mi, yoksa videoda farklı bir durum (ayar, çözünürlük, kayıt hatası vb.) olabilir mi?

Video linki:

Bu konuda bilgisi veya deneyimi olanların yorumlarını merak ediyorum.
O benchmark'ı atölyeden indirip yaptın mı hiç? Oyun içi durum bundan çok daha düşük çünkü ikisini kıyaslamak mantıklı olmaz.

O testlerde arka planda hicbisey acik olmuyo hersey optimal seviyeye getiriliyo ayrıca cs2de sıkıntılı bı oyun bence optimizasyonu kotu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,608
Üyeler
200,725
Son üye
Enes yağız kamış

Geri