parana göre en güncel modeli alDers çalışmakta önemli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önerdiğiniz model ne
Xiaomi pad 8 nasıl veya pad 8 pro belki ikinci el veya bütçe arttırarak alabilirimO fiyata en iyi tablet Xiaomi pad mini aslında ama boyutu küçük gelebilir. Huawei ye bence hiç bulaşma çünkü ambargo yüzünden kullandıkları işlemciler hiç iyi değil ve Google yok. Uygulama yükleme kısmında baya problem oluyor bende de Huawei matepad 11 var ve şu anki aklımla kesinlikle Huawei tablet almazdım gbox da kesin çözüm değil çoğu uygulama da sorun çıkarıyor. Honor pad v9 çok dengeli bir cihaz her şey yapılabilir kötü olduğu bir alan yok. Ben olsam çok iyi işlemcisi ve Kalemli satın alınabildiği için Xiaomi pad mini alırdım ama dediğim gibi boyutu küçük olduğu için not alma da ekran küçük kalabilir. İkinci olarak honor pad v9 alırdım ( iki arkadaşıma aldırdım ve baya memnunlar). Bunlar kafanıza yatmazsa Samsungun fe modelleri iyi yazılım ve kalem performansi nedeniyle alınabilir.
lenobo m11 kullandım baya iyidi lenovolara bakabilirsin kalem de veriliyor yanında.Yaklaşık 20 bin bütçeye, öncelikli olarak ders videoları izleyeceğim, bazen oyun oynayacağım bir cihaz arıyorum. Öncelikli beklentim ekran kalitesi
Bütçe artarsa s11 al artmazsa 2. El düşünürsen s9 falan alabilirsinYaklaşık 20 bin bütçeye, öncelikli olarak ders videoları izleyeceğim, bazen oyun oynayacağım bir cihaz arıyorum. Öncelikli beklentim ekran kalitesi