Yardım 20 Bin Bütçe Ders-Video İçin Tablet Önerisi

Galeyan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
95
Bütçe
20000
Yaklaşık 20 bin bütçeye, öncelikli olarak ders videoları izleyeceğim, bazen oyun oynayacağım bir cihaz arıyorum. Öncelikli beklentim ekran kalitesi

Honor

O fiyata en iyi tablet Xiaomi pad mini aslında ama boyutu küçük gelebilir. Huawei ye bence hiç bulaşma çünkü ambargo yüzünden kullandıkları işlemciler hiç iyi değil ve Google yok. Uygulama yükleme kısmında baya problem oluyor bende de Huawei matepad 11 var ve şu anki aklımla kesinlikle Huawei tablet almazdım gbox da kesin çözüm değil çoğu uygulama da sorun çıkarıyor. Honor pad v9 çok dengeli bir cihaz her şey yapılabilir kötü olduğu bir alan yok. Ben olsam çok iyi işlemcisi ve Kalemli satın alınabildiği için Xiaomi pad mini alırdım ama dediğim gibi boyutu küçük olduğu için not alma da ekran küçük kalabilir. İkinci olarak honor pad v9 alırdım ( iki arkadaşıma aldırdım ve baya memnunlar). Bunlar kafanıza yatmazsa Samsungun fe modelleri iyi yazılım ve kalem performansi nedeniyle alınabilir.

O fiyata en iyi tablet Xiaomi pad mini aslında ama boyutu küçük gelebilir. Huawei ye bence hiç bulaşma çünkü ambargo yüzünden kullandıkları işlemciler hiç iyi değil ve Google yok. Uygulama yükleme kısmında baya problem oluyor bende de Huawei matepad 11 var ve şu anki aklımla kesinlikle Huawei tablet almazdım gbox da kesin çözüm değil çoğu uygulama da sorun çıkarıyor. Honor pad v9 çok dengeli bir cihaz her şey yapılabilir kötü olduğu bir alan yok. Ben olsam çok iyi işlemcisi ve Kalemli satın alınabildiği için Xiaomi pad mini alırdım ama dediğim gibi boyutu küçük olduğu için not alma da ekran küçük kalabilir. İkinci olarak honor pad v9 alırdım ( iki arkadaşıma aldırdım ve baya memnunlar). Bunlar kafanıza yatmazsa Samsungun fe modelleri iyi yazılım ve kalem performansi nedeniyle alınabilir.
Xiaomi pad 8 nasıl veya pad 8 pro belki ikinci el veya bütçe arttırarak alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Telefon, kulaklık, saat hepsi Xiaomi olarak kullanıyorum. Eğer iyiyse düşünebilirim

Yaklaşık 20 bin bütçeye, öncelikli olarak ders videoları izleyeceğim, bazen oyun oynayacağım bir cihaz arıyorum. Öncelikli beklentim ekran kalitesi
lenobo m11 kullandım baya iyidi lenovolara bakabilirsin kalem de veriliyor yanında.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20k dediğin için maxı önerdim başka modellere bakmadım bütçene uygun samsung varsa kalemli alabilirsin.

Honor pad v9 kullanıyorum Üniversite için her anlamda memnunum, not uygulamasını yeterli bulmadım sadece farklı not uygulaması kullanıyorum. O yönden en iyisi Samsung.

Bütçe artarsa s11 al artmazsa 2. El düşünürsen s9 falan alabilirsin
2. El dusunmem dersen pek fark etmez pad v9 falan alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,970
Üyeler
200,811
Son üye
Zweyn

Geri