Yardım Gigabyte Gaming Oc RX 9070 XT Sıcaklık Nasıl?

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
338
Bütçe
9999
Gigabyte gaming oc ICE model rx 9070 xt aldım geçen hafta sıfır 1080p çözünürlükte sıcaklıklar 3 saat 20 dakika kadar aralıksız oyundan oyuna geçtim cs2, lol, overwatch durumlar bu şekilde amd tarafında hotspot sıcaklıkları normal sıcaklığa göre 20-25 üzeri olması normal diye biliyorum ama bellek tarafı biraz sıcak mı yoksa benim bu modele özel bir durum mu? zaten bu modelin bellekleri daha sıcak çalışıyor diye biliyorum hynix olmasından kaynaklı ancak emin değilim furmark henüz yapmadım veya OCCT yalnız gündelik kullanımda arka da HWİNFO açıktı?
1786028710612.webp

@GGbaba

Normal değerler, dik olarak kullanmadığın sürece sorun olmaz

Normal değerler, dik olarak kullanmadığın sürece sorun olmaz
teşekkürler dik kullanmak gibi bir planım yok ama yalan söylemeyeyim fan tasarımı falan çok şık gördüğümde dik kullanmayı bir düşünmedim değil sonra vazgeçtim akıntı yapabilir vs. diyeç

teşekkürler dik kullanmak gibi bir planım yok ama yalan söylemeyeyim fan tasarımı falan çok şık gördüğümde dik kullanmayı bir düşünmedim değil sonra vazgeçtim akıntı yapabilir vs. diyeç
Aynen öyle, Gigabyte termal putty kullandığı için dik kullanımda akıntı oluyormuş

1786030948050.webp

100 küsürü gören 5070ti yanında hotspot var ya antartika gibi serin. doğru kartı aldın dost

Gigabyte gaming oc ICE model rx 9070 xt aldım geçen hafta sıfır 1080p çözünürlükte sıcaklıklar 3 saat 20 dakika kadar aralıksız oyundan oyuna geçtim cs2, lol, overwatch durumlar bu şekilde amd tarafında hotspot sıcaklıkları normal sıcaklığa göre 20-25 üzeri olması normal diye biliyorum ama bellek tarafı biraz sıcak mı yoksa benim bu modele özel bir durum mu? zaten bu modelin bellekleri daha sıcak çalışıyor diye biliyorum hynix olmasından kaynaklı ancak emin değilim furmark henüz yapmadım veya OCCT yalnız gündelik kullanımda arka da HWİNFO açıktı?
Alıntıyı görüntüle

@GGbaba
Senin kart v2 değilmiydi v2de macun sorunu yok

Alıntıyı görüntüle

@GGbaba
iyi de yükte değilki dostum nereden bilelim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sen şunu bi 5 dk furmark al bakalım görelim babayiğiti benim kart boşta 35 derece ona bakarsan :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,043
Üyeler
200,826
Son üye
Atrahen

Geri