🔥İndirim Huawei Freebuds Pro 5 7900₺

picky audio iyi değil
bu kral test ediyor ama şöyle bir durum var 6 aydan beri airpods 3-4 firmware güncellemesi aldı, ANCsi çok daha iyi bir hale geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

huawei'ye kötülük yapmışsın, iphonelar LDAC desteklemiyor AAC var sadece.

iphone kullanıyorsanız airpodsta kalın, android kullanıyorsunuz airpods'a bakmayın :kekw:
Biliyorum huawein kendi codecindeki performansını da merak ediyorum ama elde hangi telefon varsa onla test ettim

Tamam balabanköfte açtığın her indirimi savunup seni pohpohlayacağız oww yeahhhh süper huawei çin markası omeygattt mük kulaklık.
İkisini de kullanmışmış telefonunun markası ne alt sınıf tabaka seni
Arkadaşı Valorantına kavuşturan moderatörlere buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

5000e 500 kupon olsa bir tane daha çekerdim
Paylaşım için de teşekkürler.

eğer samsungtaki ek özellikler lazımsa (bildirim okuma vs) ve çoklu cihaz desteği olmaması sıkıntı yapmayacaksa samsung alabilirsin bende buds 4 pro var güzel ama ses kalitesi olarak anc olarak aşırı aşırı bi beklentim yoktu
mesela otobüste kullanacak olursam yanımda normal ses düzeyinde konuşan kişileri gram duymuyorum ama kapı açılıp kapanma sesi falan geliyor

16 proda yazmış
çoklu cihaz desteği zaten kullanmiyorum hocam sadece ben kullanacagim o yuzden problem degil, kulakligi teknoloji magazasinda denemiştim ve kulaga oturusu vs epey memnun kaldım, şuan amazonda 9999 tl vade farksiz 6 taksite alınabiliyor direkt çekeyim mi yoksa indirime giriyor mu bu kulaklik

eğer samsungtaki ek özellikler lazımsa (bildirim okuma vs) ve çoklu cihaz desteği olmaması sıkıntı yapmayacaksa samsung alabilirsin bende buds 4 pro var güzel ama ses kalitesi olarak anc olarak aşırı aşırı bi beklentim yoktu
mesela otobüste kullanacak olursam yanımda normal ses düzeyinde konuşan kişileri gram duymuyorum ama kapı açılıp kapanma sesi falan geliyor

16 proda yazmış
Ay sonu galaxy buds 4 pro alıyorum telefonum da samsung s24u. 10 üzerinden kaç verirsin hocam kulaklığa? Normalde müzik için kz zsn pro x kullanıyorum oyun için de asus rog delta 2. Derdim hem konuşmaları kulaklıkla net bir şekilde yapabilmek hem de arama/toplantı ve oyunlarda kullanabilmek.

Bence en iyi deneyim için kulaklığı kullandığınız telefona göre alın. Apple , samsung , huaweinin kulaklıkları zaten belli bir seviyenin üzerinde aralarında uçurum farklar yok.

çoklu cihaz desteği zaten kullanmiyorum hocam sadece ben kullanacagim o yuzden problem degil, kulakligi teknoloji magazasinda denemiştim ve kulaga oturusu vs epey memnun kaldım, şuan amazonda 9999 tl vade farksiz 6 taksite alınabiliyor direkt çekeyim mi yoksa indirime giriyor mu bu kulaklik
ben 10.4kya almıştım max 10.3kya düşmüştü bonusla birlikte 9.9kya denk geldi
pek düşmemiş yani

Ay sonu galaxy buds 4 pro alıyorum telefonum da samsung s24u. 10 üzerinden kaç verirsin hocam kulaklığa? Normalde müzik için kz zsn pro x kullanıyorum oyun için de asus rog delta 2. Derdim hem konuşmaları kulaklıkla net bir şekilde yapabilmek hem de arama/toplantı ve oyunlarda kullanabilmek.
çoklu cihaz desteği yok, kullandığın cihaza anında geçiyor burdan 1 puan kırdım, ekosisteme sahipsen kırılmayabilir
ses kalitesi ve anc birazcık daha iyi olabilirdi burdan 1 puan kırarım
0.5 puan da lansmanda en indirimli fiyatının dahi 10.6k olmasından kırarım, 9-9.5k arası olsa ya da s26 ultra alanlara %50-%100 indirim olsa güzel olurdu
7.5/10

ses kalitesi ve ancsi çok daha iyi kulaklıklarda su ve toz geçirmezliği daha kötü seviyede o yüzden eksi sayılmaz

Son düzenleme:
pro 1 ve pro 4 kullandım. pro 4ü aktif olarak kullanıyorum çok memnunum.

samsung telefon lenovo tablet kullanıyorum, çoklu cihaz desteğine ihtiyacım yok marka farklılığından dolayı seste çok kayıp yaşar mıyım? samsung telefonda kullanan var mıdır

Geri