Dragos Kasa Psusu Nasıl Alınır mı

MTA7

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar herkese kasa tasarımı hoşuma gitti psu konusunda takıntılı değilim ama soru işareti kaldı aklımda pek bi inceleme vb detay bulamadım bilgisi olanlar aydınlatsın lğtfenu.Şimdiden teşekkürler

Ekler

• 1000028453.webp
    1000028453.webp
    146.2 KB · Hit: 10
Yusuf hocanın tier list de 1 adet görünüyor eğer aynı psu ise c- ama kasanın havalandırma kötü gibi alt kısma 3 fan eklemeniz lazım kullanacağınız bileşenler nedir 1000w gerekli mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

• Beğen
Reaksiyonlar: MTA7
7800x3d veya 9800x3d 5080 hocam .Fan konusunda da aşağıya 3 tane reverse fan almayı düşünüyorum.

Yapma😃
O kadar da kötü görünmüyor ama tercih sizin aceleniz yoksa sık sık kampanya düşüyor psu da başta dediğim gibi eğer aynı psu ise c- ama emin olmak için bence firmayı arayıp tam modelini öğrenebilirsiniz .

• Beğen
Reaksiyonlar: MTA7
O kadar da kötü görünmüyor ama tercih sizin aceleniz yoksa sık sık kampanya düşüyor psu da başta dediğim gibi eğer aynı psu ise c- ama emin olmak için bence firmayı arayıp tam modelini öğrenebilirsiniz .
Listede yer alan güç kaynağı Gold. Buradan direkt fire veriyor zaten.

Fason üretim, belki üreten iyidir diye yorum yapanlar olsa da ben önermem. TurboX hazır sistem gibi şeyleri satan bilişeme ait marka, kâr etmek arzusu ile ₺3-5K sistemleri Trendyol'da millete ₺17-18K iteleyen adamlar, gidip en kötü ve ucuz üreticiye 3 birime üretip size 10 birime satar.

Ayrıca şu an aklıma geldi Wraith sattığı şu kasaya benziyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,874
Üyeler
200,800
Son üye
Tunc_

Geri