2k OLED Monitör Önerisi

ilk bahsettiğim LGyi o önermişti aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attığınız 165hz olması biraz düşündürdü beni . 240hz düşünüyordum en azından 35K civarı mümkünse tabi
2k ya 30k vermek istemezsen öneririm aga napıyım hdr10 oled mi önereyim aynı fiyata. Trueblack400 var mı 24k da başka Lenovo ve LG haric. Lenovo burn ın garantisi vermiyor piyasaya yeni girdi zaten. Kırpılmış aoc, Dell mi önereyim lg önermek zorunda kaldım UCUZ olsun denilince

2k ya 30k vermek istemezsen öneririm aga napıyım hdr10 oled mi önereyim aynı fiyata. Trueblack400 var mı 24k da başka Lenovo ve LG haric. Lenovo burn ın garantisi vermiyor piyasaya yeni girdi zaten. Kırpılmış aoc, Dell mi önereyim lg önermek zorunda kaldım UCUZ olsun denilince

Önerine bişey demedim zaten araştırıyorum ben de :D
Biraz araştırınca 2K için bi kaç bin daha yukarı çıktım zaten mecburen.
4K konusunda hala emin değilim 35K civarı düşünmüştüm MO27U2 var galiba mantıklı olarak

Bu markaların nesi var la bilmediğimden soruyorum. AOC köklü bi firma değil mi ?
Köklü ve iyi evet. Ancak aoc oledlerde hdr renk hacmi düşük. Bilinmeyen bir nedenden dolayı hdr da renk hacmi daralıyor bu yüzden renkler soluklaşıyor. Bu çoğu aoc oledde var ve çözmemek de ısrarcılar. Lcd de gösterdiği performansı oled de gösteremiyorlar.

@ayranli_tuz @Tayfunns
2K olursa XG27AQDMGR
4K olursa MO27U2
Diyebilir miyiz sonuç olarak?
Evet. Xg27aqwmg de ekle oraya illa 2k da kalırım dersen.

Mo32u2 de gelmis benzer fiyata

Köklü ve iyi evet. Ancak aoc oledlerde hdr renk hacmi düşük. Bilinmeyen bir nedenden dolayı hdr da renk hacmi daralıyor bu yüzden renkler soluklaşıyor. Bu çoğu aoc oledde var ve çözmemek de ısrarcılar. Lcd de gösterdiği performansı oled de gösteremiyorlar.

Bİlgilendirme için teşekkür ettim hocam. <3

Geri