Bu Telefonlardan Hangisini Almalıyım

Üzgün Araba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
1786121719937.webp

Oyun falan oynamıyorum hocam hepsi apple zaten beni sorunsuz sıkıntısız götürecek bişey almak istiyorum yok ölü pikseldir yok kroniktir uğraşmadan. uzun süre iphone kullandığım için android çok istemiyorum sizce hangisini almalıyım

Alıntıyı görüntüle
Oyun falan oynamıyorum hocam hepsi apple zaten beni sorunsuz sıkıntısız götürecek bişey almak istiyorum yok ölü pikseldir yok kroniktir uğraşmadan. uzun süre iphone kullandığım için android çok istemiyorum sizce hangisini almalıyım
suanki cihazin apple mı ve kesin olarak applemi istiyorsun. android kullanmayacakmisin.

suanki cihazin apple mı ve kesin olarak applemi istiyorsun. android kullanmayacakmisin.
Hocam android kullanmam değil illa alışırım ama bi 2 senedir falan 12 kullanıyorum yoksa apple a bi sevdam yok sadece daha kompakt hissettiriyor

Alıntıyı görüntüle
sıfır alacaksan 17
2. el alacaksan 16 pro veya 17

Onlar bütçemi aşıyor sanırsam hocam

2. el almayı düşünüyorum temiz bi cihaz 50 civarı
iphone tarafında 15pro temiz bulup al hocam o zaman
büyük ihtimalle iphone istediğin için tercih etmezsin ama ben olsam bu bütçede sıfır 17t pro alırdım güncel cihaz aradaki fark devasa özellikle batarya tarafı

bunlar arasından 15 pro en iyisi donanım olarak
iphone tarafında 15pro temiz bulup al hocam o zaman
büyük ihtimalle iphone istediğin için tercih etmezsin ama ben olsam bu bütçede sıfır 17t pro alırdım güncel cihaz aradaki fark devasa özellikle batarya tarafı
15 pro bana da yakın geldi bi süre kullandım hoşuma da gitti ama ilanlarda hep ekranda ölü pikseller gördüm karşılaşırmıyım acaba öyle bir sorunla hocam

Xiaomi tarafında da hocam eskiden daha eski bir modelini kullanıyordum olur olmadık ayarlarda bile reklam veriyordu yoksa öyle bir şey bakabilirim

15 pro bana da yakın geldi bi süre kullandım hoşuma da gitti ama ilanlarda hep ekranda ölü pikseller gördüm karşılaşırmıyım acaba öyle bir sorunla hocam

Xiaomi tarafında da hocam eskiden daha eski bir modelini kullanıyordum olur olmadık ayarlarda bile reklam veriyordu yoksa öyle bir şey bakabilirim
ben kendim kullandım pil süresi bazen can sıkabilir alırken ekranı kontrol et darbe almadan ölü piksel çıkmaz kolay kolay

o sadece redmi serisinde var diye biliyorum hocam ve kapatılıyor açıkcası iphone takıntınız yoksa fazla kesinlikle bakmanız gereken bir cihaz bence iphone yanında sönük kanıyor cidden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,457
Üyeler
200,936
Son üye
traack51231

Geri