Japonya'dan Ne Alınır ?

ayakkabılar da aklımda burdan tabiricaizse çarık giyip oraya gidip çöpe atıp daha fazla ayakkabı almayı planlıyorum :d
Ben eski bi ayakkabı ve eşofman giyerek gitmiştim. Sırtıma büyük bir çanta almıştım sadece içi boştu. Dönerken en büyük boy valiz + sırt çantamı kapatmaya zorlanarak döndüm.
Tavsiyem valizi ordan alman Shibuya suitcaseden almıştım ben ama Akihabarada çok daha ucuza görmüştüm sonradan aklınızda bulunsun.

Ben eski bi ayakkabı ve eşofman giyerek gitmiştim. Sırtıma büyük bir çanta almıştım sadece içi boştu. Dönerken en büyük boy valiz + sırt çantamı kapatmaya zorlanarak döndüm.
Tavsiyem valizi ordan alman Shibuya suitcaseden almıştım ben ama Akihabarada çok daha ucuza görmüştüm sonradan aklınızda bulunsun.
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, peki hangi otelde kaldın ben shibuya da kalmayı planlıyorum

Merhaba arkadaşlar 20 gün sonra japonyaya gideceğim tokyo ve osakaya. aklımda baya alınacak bişey var saat telefon işlemci macbook rayban meta dron kamera vs fakat benim aklıma gelmeyip sizin aklınıza gelen ordan da alıp satabileceğim valizde de çok yer kaplamayan veya kaplayan da olur varmıdır aklınıza gelen bişeyler
Playstation, Nintendo ürünleri. Kameralar droneler vs de ucuz. Figür alan da oluyor genelde burada bulmak zor diye.

Vallaha ya teknolojik eşyaları Türkiye'de de bulursun da kaliteli bıçağı Türkiye'de bulamıyorsun eskiden yurtdışından getirirdik artık o da yok, TR de düzgün yapabilen de yok
7k ya plastik 56 Hrc satiyorlar tahta saplı olanlar direk söğüş zaten
Kullanım senaryosuna göre, yüksek sertlik her zaman iyi bir bıçak anlamına gelmiyor. Ben bıçaklarımı kendim yapıyorum ve bilemelerini de elde, su taşlarıyla gerçekleştiriyorum. Sonuçlar ise gayet tatmin edici oluyor.

Kullanım senaryosuna göre, yüksek sertlik her zaman iyi bir bıçak anlamına gelmiyor. Ben bıçaklarımı kendim yapıyorum ve bilemelerini de elde, su taşlarıyla gerçekleştiriyorum. Sonuçlar ise gayet tatmin edici oluyor.
Doğrudur hocam onu örnek olarak verdim yoksa 2 bileme taşı ile Alman celigi bile genel kullanım için fazlasıyla yeter benimki biraz koleksiyon gibi ama demek istediğim bu bıçakların bu fiyatı haketmedigi bunlar yurtdışından 3 kat ucuza geliyordu gümrük olaylarından önce

Son düzenleme:
Seiko'lar Japonya'da TR'ye göre epey ucuz mutlaka bir tane alın.

Geri