Vatan Çalışanı, Seveni, Sempati Duyanı, Tanıdığı Vs. Olan Bakabilir mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

münşi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Piyasada güvenilir satıcılardan 26bine alınabilen, A101 marketlerde bile 27bine satılan bir telefona 29bin fiyat yazıp STOKLARI ERİTİYORUUUZZ diye mail atmak neyin kafası biri bana anlatabilir mi?
İndirimli dediğiniz fiyatı hiç mi araştırıp bakmıyorsunuz, o kadar körseniz batmak mecburiyetindesiniz kimse kusura bakmasın.
Edit: Sıcak Fırsat olarak Hepsiburada linkini tekrardan paylaşıyorum:

sil lütfen

1786141051117.webp

yanlış yere açılmış gibi @Mehmet Yılmaz

Nöbette mi bekliyonuz krallar bu ne hız :)
Dedim sıcak fırsat saymazlar edit olarak linki ekleyeyim sonuçta güzel fiyata güzel telefon alan alır.. Ekleyesiye konu taşınmış uyarı puanları vs havada uçuşuyor :D İran-Amerika savaşınde bu kadar anlık roket sallanmadı sakin olun yaw :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sebep?

Geldi bizim ragebait konusu. Düz 80 plus'a Sıcak Fırsatlar yasaklansın diyordum ama görüşüm değişti. Bronze'a da yasaklanmalı bu şekilde gidecekse eğer, sıcak shitpostlara dönüyor.

Nöbette mi bekliyonuz krallar bu ne hız :)
Dedim sıcak fırsat saymazlar edit olarak linki ekleyeyim sonuçta güzel fiyata güzel telefon alan alır.. Ekleyesiye konu taşınmış uyarı puanları vs havada uçuşuyor :D İran-Amerika savaşınde bu kadar anlık roket sallanmadı sakin olun yaw :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sebep?
Vatanın askerleriyiz

Piyasada güvenilir satıcılardan 26bine alınabilen, A101 marketlerde bile 27bine satılan bir telefona 29bin fiyat yazıp STOKLARI ERİTİYORUUUZZ diye mail atmak neyin kafası biri bana anlatabilir mi?
İndirimli dediğiniz fiyatı hiç mi araştırıp bakmıyorsunuz, o kadar körseniz batmak mecburiyetindesiniz kimse kusura bakmasın.
Kendim de nerede ucuzsa oradan alırım ancak herhangi bir arıza durumunda yüz yüze muhattap arayan o kadar insan var ki, değil 26-27'ye almak, 37'ye alıp Vatan'dan alacak adam tanıyorum. Bu tarz insanlar için Stokları Eritiyoruz kampanyası gayet keyifli bir kampanya :)

Ki hakkını yemeyelim, bu sene bedava RAM - GPU dağıttılar hem de birkaç kez. Her indirimin gerçek indirim olmasını bekleyemezsiniz

Bilmiyodum öğrendim kral sağ ol mu diyeyim? Satsın satmasına bişey diyen yok da STOKLARI BİTİRİYORUUUZZ diye mail atmak neyin kafası diye sormuştum ama serbest piyasayı falan anlatmışsın. Bu kafa yüzünden satıcılar bu halde zaten. Avrupada ne kadar serbest piyasa var bi bak bakalım? Piyasada 26ya satılan ürünü 29a STOKLARI BİTİRİYORUUUZ demek dolandırıcılık sayılmalı.

ayrıca beş para etmez redmilere para verecenize gidin poco m serisi en güncel cihazlarını alan , xiaomi türkiye sadece bu yıl pazara sokup reklamını yapmayan 2 modelden biri ( 17 t ailesi , m8 ve m8 pro ) m8 pro alın , fiyatı hala kötü bence illa 15 pro acil alacaksan git m8 pro yu 20 k ya al

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,457
Üyeler
200,936
Son üye
traack51231

Geri