🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli 471 TL

Boxer a da 5 lira zam geldi :) n11 eskisi gibi kupon vermiyor %15 tanımlamışlar.

Bende aldım bugün geldi boxer çok rahat arkadaşlar tavsiye ederim bunu kullanınca diğerleri çok rahatsız ediyor

Ben kendime babama aldım çok iyi fiyat pazarda tanesini 130 TL den satıyorlar tavsiye ederim

Polyester giysi kullanmayın. Sağlığa zararlı. Zararli degil diyenler yalan söylüyor. Çöp posetinden hallice seyleri kullanmayın, kullandirmayin. Hele ki iç camasirinda asla...

Ayrica 4-5 yikamadan sonra lastikleri kendini saliyor. Durmuyor yani, sürekli düşüyor. Özetle çöp ürünler bunlar.

Polyester giysi kullanmayın. Sağlığa zararlı. Zararli degil diyenler yalan söylüyor. Çöp posetinden hallice seyleri kullanmayın, kullandirmayin. Hele ki iç camasirinda asla...

Ayrica 4-5 yikamadan sonra lastikleri kendini saliyor. Durmuyor yani, sürekli düşüyor. Özetle çöp ürünler bunlar.
Penye kumaş yazıyor ama polyester de içeriyor olabilir tabii

Bu arada merak ettim siz ne öneriyorsunuz var mı kullanıp memnun olduğunuz

fiyat 471 TL 'ye düştü.

Benim gibi Anthony Jackson, Jack & Jones ile rahat edemeyenler için milli boxerımızın adet fiyatı 58 TL 'ye geliyor her beden mevcut.

Sepette KOMBİN150 kodunu uygulayın.

Alıntıyı görüntüle

Sadece Siyah Renk 501 TL - KAÇMAZ250 kodu ile
Alıntıyı görüntüle
don
Benim gibi Anthony Jackson, Jack & Jones ile rahat edemeyenler için milli boxerımızın adet fiyatı 58 TL 'ye geliyor her beden mevcut.

Sepette KOMBİN150 kodunu uygulayın.

Alıntıyı görüntüle

Sadece Siyah Renk 501 TL - KAÇMAZ250 kodu ile
Alıntıyı görüntüle

dünya üzerindeki en iyi boxerler bunlar calvin klein felan halt etmiş efil efil 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,268
Üyeler
201,156
Son üye
potogren

Geri