Yardım Pubg Mobile Bitti mi?

MattJohn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
659
Merhaba arkadaşlar,

Yıllar önce bilgisayardan emülatör ile PUBG Mobile oynuyordum. O zamanlar bilgisayarım çok güçlü değildi, bir süre sonra da oyunu bıraktım. Aradan uzun zaman geçti ve son günlerde bir arkadaşımın tavsiyesiyle tekrar mobilden oynamaya başladım.

Bilgisayardan da oynamak istediğim için BlueStacks üzerinden PUBG Mobile'ı kurdum fakat queue inanılmaz uzun sürüyor ve neredeyse hiç maça giremiyorum.

Epic Games üzerinden normal PUBG'yi de indirip denedim. Oyun daha gerçekçi ve hoşuma gitti fakat karşıma çok tecrübeli oyuncular geliyor. Daha ne olduğunu anlamadan ölüyorum. Bu yüzden şimdilik normal PUBG yerine PUBG Mobile'ı bilgisayardan emülatörle oynamak istiyorum.

PUBG Mobile'ın kendi emülatörü olan GameLoop'u da indirdim fakat uygulamanın her yeri Çince ve içerisinde PUBG Mobile bile görünmüyor. Bir türlü kurmayı başaramadım.

Bunun güncel çözümü nedir? PUBG Mobile'ı PC'den emülatörle oynama devri bitti mi, yoksa oyun/emülatör oyuncu sayısı mı artık çok düşük? Şu anda PC'den PUBG Mobile oynamanın düzgün bir yolu var mı?

Steam pubg beleş olduğu günden beri mobile giren yok

normal pubg yi öğren bak deli zevk alırsın
Ya cidden seviyorum ama pubg mobile'da altın seviyeye geldim derecelide, 10 - 12 kill alıp 1. 2. oluyorum hep ama normal PUBG'de direk ölüyorum 1 kişiyi bile öldürmeden, ilk 50'ye bile giremiyorum. Kolsuzum yani FPS yeteneğim yok, PUBG mobile o yüzden sarıyor daha kolay geliyor :D

Merhaba arkadaşlar,

Yıllar önce bilgisayardan emülatör ile PUBG Mobile oynuyordum. O zamanlar bilgisayarım çok güçlü değildi, bir süre sonra da oyunu bıraktım. Aradan uzun zaman geçti ve son günlerde bir arkadaşımın tavsiyesiyle tekrar mobilden oynamaya başladım.

Bilgisayardan da oynamak istediğim için BlueStacks üzerinden PUBG Mobile'ı kurdum fakat queue inanılmaz uzun sürüyor ve neredeyse hiç maça giremiyorum.

Epic Games üzerinden normal PUBG'yi de indirip denedim. Oyun daha gerçekçi ve hoşuma gitti fakat karşıma çok tecrübeli oyuncular geliyor. Daha ne olduğunu anlamadan ölüyorum. Bu yüzden şimdilik normal PUBG yerine PUBG Mobile'ı bilgisayardan emülatörle oynamak istiyorum.

PUBG Mobile'ın kendi emülatörü olan GameLoop'u da indirdim fakat uygulamanın her yeri Çince ve içerisinde PUBG Mobile bile görünmüyor. Bir türlü kurmayı başaramadım.

Bunun güncel çözümü nedir? PUBG Mobile'ı PC'den emülatörle oynama devri bitti mi, yoksa oyun/emülatör oyuncu sayısı mı artık çok düşük? Şu anda PC'den PUBG Mobile oynamanın düzgün bir yolu var mı?
çok sağlam sponsorlar pubg mobile girince oyun gerçeklik ve sadelik düzeyinden renk cümbüşüne döndü ve birde rank sisteminin çok önemi kalmadı ilk pubg mobile zamanları 1.şahısta fatih olan kral ilan edilirdi

ful hintli veya arap dolu maca bi giriyosun ucaktayken garip garip sesler cikarmaya basliyolar

Ben oynayamiyorum ne taraftan sıkıyorlar anlayamıyorum loot yapana kadar oyun bitiyor. Adami görsem yakın mesafeden spray atamıyorum.
Aynen böyleyim işte PUBG mobile çok daha kolay, loot bile yapamıyorum dediğin gibi adamın nerden sıktığını bile anlayamıyorum :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ful hintli veya arap dolu maca bi giriyosun ucaktayken garip garip sesler cikarmaya basliyolar
Mute'ladım sesleri, araplar pakistanlı ve hintli zaten çoğu evet, ama kolay olduğundan zevk veriyor maçlar, PUBG'deki zorluk sistemi sanki tam oturmamış gibi, ilk maçımda bile hayvan gibi adamlar geldi çiğ çiğ yediler beni her seferinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok sağlam sponsorlar pubg mobile girince oyun gerçeklik ve sadelik düzeyinden renk cümbüşüne döndü ve birde rank sisteminin çok önemi kalmadı ilk pubg mobile zamanları 1.şahısta fatih olan kral ilan edilirdi
Evet öyle oyun klasik çinli oyununa dönmüş, itemler süreli her yer sponsor kaynıyor, renk cümbüşü dediğin gibi, ama oynaması kolay hemen ölmüyorum o yüzden zevkli.

B
Merhaba arkadaşlar,

Pc veya ps si olupta pugh mobile oynayuyosan kafadan bazi sikintilar vardir dışardasındir arkadaslarla arada oturur vs fln atarsinda baris g izliyip aksama kadar pm oynuyosan ya yaş 12 ya bu isten para kazaniyrsundur yada kafadansın

Emulatör oynayan bir çok oyuncu oyunu bıraktı nedeni ise hileler emulatörden kaynaklanan hatalar sürekli oyundan atması ve her sezon güncellemesinde bir çok ayarın tuşun bozulması iyice oynanmaz duruma geldi imkanı olanlar buna yayıncı olan emulatör oyuncularıda dahil tablet alıp aparat alıp klavye mouse bağlayıp öyle oynuyor..

B

Pc veya ps si olupta pugh mobile oynayuyosan kafadan bazi sikintilar vardir dışardasındir arkadaslarla arada oturur vs fln atarsinda baris g izliyip aksama kadar pm oynuyosan ya yaş 12 ya bu isten para kazaniyrsundur yada kafadansın
senin kafa cok normal sanki profile bak

Ya cidden seviyorum ama pubg mobile'da altın seviyeye geldim derecelide, 10 - 12 kill alıp 1. 2. oluyorum hep ama normal PUBG'de direk ölüyorum 1 kişiyi bile öldürmeden, ilk 50'ye bile giremiyorum. Kolsuzum yani FPS yeteneğim yok, PUBG mobile o yüzden sarıyor daha kolay geliyor :D
Mobilde 85 lv olana kadar oynadım sonra bıraktım. Son zamanlarda steam pubg oynuyoruz ama hiç tek oynamam arkadaşlarla oynarım. Çok nadir birinci oluyoruz ama beraber oynanınca gerçekten çok eğlenceli. Kendini kolsuz olarak nitelendirmişsin ama yanına 2 kolsuz daha bulsan hiç sıkılmazsın :D

Kendine daha deneyimsiz rakip arayacağına kendini geliştir derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,408
Üyeler
200,926
Son üye
PALA16

Geri