ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,866
çok geç bence kaybettik elemanıİçmeyin şu mereti dostlarım içmeyin vallahi kendinize yazık ediyonuz.
çok geç bence kaybettik elemanıİçmeyin şu mereti dostlarım içmeyin vallahi kendinize yazık ediyonuz.
ABİ DERDİM VAR DİYORUM NEDEN ANLAMIYORSUNUZ NEDENNNNçok geç bence kaybettik elemanı
Yaşları bilmiyorum ama senelerdir içen insanlara ne dersen de bırakılmıyor.Bağımlılıktan çok alışkanlığa dönüşüyor ben 8 senedir içiyorum daha önce bırakma girişimim oldu ama sonuçsuz kabullendim bende iqos falan düşünüyorum zararı minimuma indirmek için.Sigarayıda savunmuyorum asla ama içinde bulunduğumuz devirde en zararlı alışkanlığımız sigara olsun diyorum etrafa bakınca beterin beteri var sigara hiç bir şey.İçmeyin şu mereti dostlarım içmeyin vallahi kendinize yazık ediyonuz.
Benim bildiğim İQOS en zararlı dumanlı ürünYaşları bilmiyorum ama senelerdir içen insanlara ne dersen de bırakılmıyor.Bağımlılıktan çok alışkanlığa dönüşüyor ben 8 senedir içiyorum daha önce bırakma girişimim oldu ama sonuçsuz kabullendim bende iqos falan düşünüyorum zararı minimuma indirmek için.Sigarayıda savunmuyorum asla ama içinde bulunduğumuz devirde en zararlı alışkanlığımız sigara olsun diyorum etrafa bakınca beterin beteri var sigara hiç bir şey.
iqos duman bile çıkarmıyor ki tütünü ısıtıyor buharlaştırıyor içindekiniBenim bildiğim İQOS en zararlı dumanlı ürün
Elektronik sigara değil iqosun kendi sigarası var küçük küçük onu atıyon makineye ısıtıyo yakmıyo.Nikotini alıyosun sen.Vücuduna aldığın zifirle karbonmonoksiti minimum seviyeye indiriyor.Şuan en az zararlı tütün mamülüBenim bildiğim İQOS en zararlı dumanlı ürün
Biliyorum terea adı hatta satıyorumda, ama bi masada terea yı onun içine koyup içmenin en zararlı tobacco işi olduğunu duymuştum ordan aklımda kaldıElektronik sigara değil iqosun kendi sigarası var küçük küçük onu atıyon makineye ısıtıyo yakmıyo.Nikotini alıyosun sen.Vücuduna aldığın zifirle karbonmonoksiti minimum seviyeye indiriyor.Şuan en az zararlı tütün mamülü
Eyvallah başkan aradığım yorum bu idi işte ama beyaz filtre Camel varmı yokmu bilgin varsa öğrenmek isterimNormalde onermeyecektim ama kimse yazmamış yazayım. Benim bildiğim en ağır sigara Camel. Şuan satılıyor mu onu da bilmiyorum
Sigara kullanmıyorum hiç anlamıyorum sadece Camel'in ağır sigara olduğunu birçok kişiden duyuyorum.Eyvallah başkan aradığım yorum bu idi işte ama beyaz filtre Camel varmı yokmu bilgin varsa öğrenmek isterim
parlement reserveEn ağır beyaz filtre sigara nedir arkadaşlar (Winston dark blue, parliament night blue, monte Carlo dark blue harici) tavsiye edebileceğiniz neler var