Şimdi kendinizi benim yerime bir koyun. Kızla ailevi nedenlerden ötürü mecburen ayrılmışsınız ve arkadaş kalmaya devam ediyorsunuz. Sonra o bir gün arkadaşları arasında olan birtakım olaylar sonucu geçmişindeki herkesi sildiğini, artık bir ilişki istemediğini ve yeni bir sayfa açtığını, bu yüzden sizinle olan arkadaşlık bağını bile koparmak ve konuşmamak istiyor. Siz de tabii zorlamıyorsunuz; nasıl istersen öyle olsun diyorsunuz ve 2 hafta sonra başkası ile sevgili olduğunu görüyorsunuz. Bu aldatmak mı olur? Farklı bakış açıları ile değerlendirilebilecek bir soruya benziyor ama bana göre cevap evet, aldatmak olur.
Bir kesim "o seninle zaten arkadaşmış, sevgili değil; o yüzden yeni bir ilişkiye başlaması aldatmak olmaz" diyebilir.
Diğer bir kesim de "ilişki istemediğini belirtip senden kopup başka birine gitmiş, aldatmak olur" diyebilir.
Siz ne düşünüyorsunuz? 2 ay sevgili kaldık, kalan 5 ay arkadaştık ama ben her an yanında oldum, her zaman destek oldum. Çok çok kısaca söylemek gerekirse gerçek anlamda kendimden çok onun için çabaladım; sırf tek hissetmesin, iyi olsun diye. Laf olsun diye demiyorum, gerçekten öyle yaptım. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?
Bir kesim "o seninle zaten arkadaşmış, sevgili değil; o yüzden yeni bir ilişkiye başlaması aldatmak olmaz" diyebilir.
Diğer bir kesim de "ilişki istemediğini belirtip senden kopup başka birine gitmiş, aldatmak olur" diyebilir.
Siz ne düşünüyorsunuz? 2 ay sevgili kaldık, kalan 5 ay arkadaştık ama ben her an yanında oldum, her zaman destek oldum. Çok çok kısaca söylemek gerekirse gerçek anlamda kendimden çok onun için çabaladım; sırf tek hissetmesin, iyi olsun diye. Laf olsun diye demiyorum, gerçekten öyle yaptım. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?