Ders Çalismak İçin Tablet Önerisi

SuperMate

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar ders calismak için tablet alacagim max butce 20 bin lenovo yoga tab snapdragon 8 gen 3 var iyi midir? kalem işlemci ekran çok önemli

Selamlar ders calismak için tablet alacagim max butce 20 bin lenovo yoga tab snapdragon 8 gen 3 var iyi midir? kalem işlemci ekran çok önemli
Mi padlere de bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özellikleri karşılaştır o fiyata olanların ,senin tercih ettiğin özellikler hangisinde en iyiyse onu al

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Smasung tab a11+ öneririm 2-2.5 aydır kullanıyorum harici kalem aldım 300-400 TL ye onun dışında Süper

EKran yetermi ders calismaya

Smasung tab a11+ öneririm 2-2.5 aydır kullanıyorum harici kalem aldım 300-400 TL ye onun dışında Süper
Hocam işlemcininde iyi olması lazım samsung exynos dan çekiniyorum

Lenovodan korkuyorum uzun kullanım testi yok diye

EKran yetermi ders calismaya

Hocam işlemcininde iyi olması lazım samsung exynos dan çekiniyorum

Lenovodan korkuyorum uzun kullanım testi yok diye
o kişiden kişiye değişir yetedebilir yetmeyedebilir teknoloji mağazalarında inceleme şansınız varsa bi bakın ama işlemci olarak aynı fiyat bandında dengi yok uzun yıllar götürür

Xiaomiler bu fiyat bandında çok iyi hatta oyun oynacaksan onları önerirdim ama sen ders çalışacağım yazmışsın
Ders çalışacaksan ve en üst düzey kalem özelliği ile yazma hissi istiyorsan direk Huawei matepad 11,5s alabilirsin peşin 3 taksit de oluyordu
Eğer biraz oyun da oynarım diyorsan Honor v9 al

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: luse
Xiaomiler bu fiyat bandında çok iyi hatta oyun oynacaksan onları önerirdim ama sen ders çalışacağım yazmışsın
Ders çalışacaksan ve en üst düzey kalem özelliği ile yazma hissi istiyorsan direk Huawei matepad 11,5s alabilirsin peşin 3 taksit de oluyordu
Eğer biraz oyun da oynarım diyorsan Honor v9 al
Lenovo çokmu kötü ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,241
Üyeler
200,878
Son üye
melihglf

Geri