boş macera arıyorsun gibi geldi bana. @Gene Takovic çağ atlayacağını söyleyecektir ama5000 serisi denemiş olcam o kadar![]()
Şuan hiç bir nvidia kart parasını hakketmiyor benim gözümde o kadar saçma fiyatlar ki param olsa dahi veresim gelmiyorboş macera arıyorsun gibi geldi bana. @Gene Takovic çağ atlayacağını söyleyecektir ama
5060 ti bakayım dedim de bakmaz olaydım o gözler ne gördü öyle 9070 xt hala çiçek gibiŞuan hiç bir nvidia kart parasını hakketmiyor benim gözümde o kadar saçma fiyatlar ki param olsa dahi veresim gelmiyor
Alay mı ediyon hoca, ne işin var 5060ti ile falan. nitro+ 9070xt gibi güzel bir kartın varken yahu5060 ti bakayım dedim de bakmaz olaydım o gözler ne gördü öyle 9070 xt hala çiçek gibi
hiçbir şey değişmeyecek hayatındanvidia 5000 serisi hiç bakmadım denemek istiyorum da
amd downgrade etmem ya hocam 9000 serisinin tamamını kullandım nvidia 5000 serisi hiç bakmadım denemek istiyorum da
baktımda bi vazgeçtim vallaAlay mı ediyon hoca, ne işin var 5060ti ile falan. nitro+ 9070xt gibi güzel bir kartın varken yahu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hiçbir şey değişmeyecek hayatında5060ti ne 9060xt dengi. yapma hoca etme hoca. kendine başka uğraşlar ara hoca..