Yardım 9070xt Den Upgrade Yada Downgrade Ne Geçilir ?

Elimizdekinin kıymetini bilin yarın bir gün pişman olursunuz yenisini almaya da para vermeye değmez, downgrade ederek 5070 alacaksan 12gb vram sinirini takılı kalacaksın, her halükarda gereksiz sadece oyun oynuyorsan

İşlemciyi upgrade etmen daha mantıklı bir hareket olur

Şuan hiç bir nvidia kart parasını hakketmiyor benim gözümde o kadar saçma fiyatlar ki param olsa dahi veresim gelmiyor
5060 ti bakayım dedim de bakmaz olaydım o gözler ne gördü öyle 9070 xt hala çiçek gibi

5060 ti bakayım dedim de bakmaz olaydım o gözler ne gördü öyle 9070 xt hala çiçek gibi
Alay mı ediyon hoca, ne işin var 5060ti ile falan. nitro+ 9070xt gibi güzel bir kartın varken yahu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nvidia 5000 serisi hiç bakmadım denemek istiyorum da
hiçbir şey değişmeyecek hayatında :D 5060ti ne 9060xt dengi. yapma hoca etme hoca. kendine başka uğraşlar ara hoca..

amd downgrade etmem ya hocam 9000 serisinin tamamını kullandım nvidia 5000 serisi hiç bakmadım denemek istiyorum da
:kekw: :kekw: 5060ti para vermen için 23k civarinda olmasi lazım 5070 alsan ihh 12gbda neymiş ee 5070ti alsan ee 9070xt vardi zaten 5080 inno alsan en uygunu o ee ne kaldı geriye para çok ateş edeyim sonuna kadar diyorsan 5090 alip ohhhh nasıl harcadim (subliminal mesaj içerir ) :kekw: paralari diyebilirsin mesela
:kizginpeepo:

deneme 5000 serisini

Alay mı ediyon hoca, ne işin var 5060ti ile falan. nitro+ 9070xt gibi güzel bir kartın varken yahu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hiçbir şey değişmeyecek hayatında :D 5060ti ne 9060xt dengi. yapma hoca etme hoca. kendine başka uğraşlar ara hoca..
baktımda bi vazgeçtim valla :D en iyisi telefon bakayım iş yerinde kullanmalık. 5080 gözüm varda işlemci upgrade sonrası düşünürüm artık onuda :D

Geri