Kişisel Savunma Aracı Önerisi

Birbirleriyle kavga etmezler birbirlerini öldürürler. Çok nadir olur bu çünkü birbirlerinden de korkarlar. Ortaokul dönemimde bende büyük hırtın biri (abisi baya sabıkalı mahalle abisi rütbesine ulaşmış cezaevinde yatan biri) abisinden aldığı psikolojik güç ile sokakta normal dumduz yürüyen çocuğun birinin yüzüne yumruk atmış tüm gücüyle. Bize de anlatıyor gelirken gördünüz mü yüzünü diye. Hiçbir neden yok yani ona saldırması için.
Böyle olaylar için silah taşısammı diye düsünüyorum bazen ama şu adamı izlediğimde vazgeçiyorum

Böyle olaylar için silah taşısammı diye düsünüyorum bazen ama şu adamı izlediğimde vazgeçiyorum
Yok hocam bitmiyor zamanında yanımda bunlara karşı kendimi savunmak için bıçak taşıdım ama yok o daha kötü bir yola sokuyor. En iyisi bunlarla hiç muhatap olmamak. Hatta yanlışlıkla bunların berberin girdim tıraş oldum. Hiç iplemediğiniz zaman onlarda bulaşmiyor.

Yok hocam bitmiyor zamanında yanımda bunlara karşı kendimi savunmak için bıçak taşıdım ama yok o daha kötü bir yola sokuyor. En iyisi bunlarla hiç muhatap olmamak. Hatta yanlışlıkla bunların berberin girdim tıraş oldum. Hiç iplemediğiniz zaman onlarda bulaşmiyor.
Hiç bulaşmayıp yolunu degiştiriceksin bizim okulda da vardı bunlardan müdür yardımcısının odasına gidince ağlıyorlardı

Kelebek/bıçak göz korkutmak için gözüne kestirerlerse sıkıntı bıçağa bıçak çekebilen yok turkler hiç kendi hakkını savunmuyor ondan öyle oluyor,bende kelebek var mesela ama annem sakladı mesela bulsam göstere göstere bele takıp dolaşırım

Bir B-21 Raider’ın çözemeyeceği sorun yok

Biraz pahalı ama 128 Milyar dolar ile alınamayacak bir şey değil

Yüzlerce B-21 veya B-2 Sprit alınabilirdi o parayla :monkahmm:

yordu su tipler valla dumduz yolumda yuruyorum ***** ***** mani oluyolar vursak dert vurmasak ayrı dert cimere yazayım dedim guvenlık onlemlerı artsın dıye hala insan gıbı cozmeye calısıyorum ben tasımayayım kesici delici alet diyorum kımsenın siknde degıl ne actıgım talepler ne baska bisey yoruldum

Sence neden başkasına karşı gıcık kapıyorlar?
Tutuklanmaktan korkmuyorlar mı? Yoksa dizilerin etkisiyle mi insanlar ne isterlerse yapacaklarını sanıyor?

Bunları yetiştiren anne ve baba nasıl büyütüp adam ediyor?
Gıcık kapma değil doğada hangi hayvana DİK bakarsan o da sana bakar tehdit olarak algılar ama keko dediğin varlıklar tam olarak evrimleşemediği için insan ve hayvan arasında bir şey olduğu için normal bakışa bile çok tepki veriyor. 1 2 aya serbestler korkucakları bir şey kalmadı. Dizin etkilsri tabi ki maymunlar uzunde etkili okacaktır. Anne babalarıda aynı sadece önceden anayasaya uyulurdu şu an uyulmuyor o yüzden gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Bibergazı en mantıklısı. Var mı başka bişe?

Geri