senin önerin ne mesela gidipte wraittten saçma sapan çin markası önerme bari kankaBayağı kötü bir öneri.
neden hocam çevremde kullananlar var ve gene ben önermiştim arkadaşlarıma ve gayet memunlarBayağı kötü bir öneri.
bütçe max 4000 tl mikrofonu ve ses kalitesi iyi kablolu kablosuz kullanılabilen hafif ve terletmiycek bir kulaklık arıyorum ne önerirsiniz ilk defa kulaklık alıcam cs2 fortnite fifa hikayeli oyun fln oynuyorum
güzele benziyor tek sıkıntısı tasarımı pek iyi değil bana göre. eline ulaşırsa yazarmısınİnceleme Başlık 'MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık'
Selam, bugün forumda herkesin merak ettiği ve çok rekabetçi fiyatta olan MCHOSE x9 kulaklığın incelemesini ve kullandığım diğer kulaklıklar ile karşılaştırmasını yapacağım. Ürünü kendi param ile gaming.gen'den satın aldım. Güncel fiyatı kargo dahil 2698TL'ye geliyor. Fiyat olarak gayet tatmin edici keza kendi sitesinde de 2400tl gibi bir fiyata satılıyor vergi-kargo hariç.
![]()
MCHOSE X9 Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
...![]()
MCHOSE X9 Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
- freygasm
- Cevap: 865
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Dün bu kulaklığın siparişini verdim, göz atmanı öneririm. Bir yakınım da kullanıyor ve oldukça memnun; '5-6 saat kafamdan çıkarmadığım oluyor' dedi.