40.000 TL Bütçe ile F/P Robot Süpürge Önerisi (Yorumlar Çok Kafa Karıştırıcı)

Deltameth

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
40000
Herkese merhaba,

Yakında evleneceğim için yeni evimizde işimizi hafifletecek, yaklaşık 40.000 TL bütçeyle parasının hakkını sonuna kadar verecek bir robot süpürge arayışındayım.

Yeni aldığımız Estella serisi mobilyalarımızın yerden yüksekliğini ölçtüm, koltuk altlarında 15 cm civarında bir boşluk var. Yani cihazın kuleli olması veya kalınlığı benim için bir problem yaratmayacak, altına rahatça girebilir. Benim için en önemli kriter, cihazın kenar köşe demeden "dip bucak" temizlik yapabilmesi ve bu fiyat bandında alabileceğim en iyi fiyat/performans (F/P) ürünü olması.

Piyasadaki neredeyse tüm bilindik markaları detaylıca inceledim ancak Şikayetvar kayıtları ve e-ticaret sitelerindeki kullanıcı yorumları inanılmaz derecede kafa karıştırıcı. Hangi modele baksam kronik arızalardan, harita silinmelerinden veya çözümsüz yetkili servis süreçlerinden bahsedilmiş. Bu bilgi kirliliği yüzünden ne alacağım konusunda tamamen kararsız kaldım.

Bu bütçelerle, beni servis yollarında yormayacak, yazılımı sorunsuz ve performansıyla gerçekten memnun edecek, tecrübe ettiğiniz veya gönül rahatlığıyla önerebileceğiniz modeller hangileridir?

Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

Hocam merhaba, robot süpürge gerçekten son yıllarda üretilmiş en kullanışlı elektrikli ev aleti. Ben size model değil de marka önereceğim. 2023 mayısında Roborock s7 akıllı istasyonlu robot süpürge aldım, o günden beri düzenli olarak kullanıyorum, fırçaları ömrünü yitirdikçe değiştiriyorum bunun dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Geride kalan 3 yılı aşkın sürede onlarca yeni model çıktı, roborock'un güncel modellerini inceleyip ihtiyacınıza uygun bir modeli seçmenizi öneririm, uygulaması/stabil çalışması/yedek parçalarının bulunulabilirliği açısından çok iyi bir marka.

Hocam merhaba, robot süpürge gerçekten son yıllarda üretilmiş en kullanışlı elektrikli ev aleti. Ben size model değil de marka önereceğim. 2023 mayısında Roborock s7 akıllı istasyonlu robot süpürge aldım, o günden beri düzenli olarak kullanıyorum, fırçaları ömrünü yitirdikçe değiştiriyorum bunun dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Geride kalan 3 yılı aşkın sürede onlarca yeni model çıktı, roborock'un güncel modellerini inceleyip ihtiyacınıza uygun bir modeli seçmenizi öneririm, uygulaması/stabil çalışması/yedek parçalarının bulunulabilirliği açısından çok iyi bir marka.
Merhabalar roborock en bilindik robot süpürge markası ama fiyat performans olarak biraz sınıfta kalıyor 40000 tl bandındaki modellerinde mobları köşeleri temizleyemiyor 60 bin tl ye çıkacak da bütcem yok açıkçası dip bucak temizlesin istiyorum. Ya güvenilir marka tercihi yapıp ürün özelliklerinden kısacağım ya da ürün özellikleri yüksek olan çok bilinmeyen marka alacağım açıkçası ecovacs t90 omni robot süpürgesi şuan en sıcak gelen model yine de çok kafam karıştı

Hocam ben şu anda roborock saros 20 sonic kullanıyorum yazılımda vs. sıkıntı yaşamadım şu ana kadar o yönden roborock qrevo L önerebilirim ancak bu model bildiğim kadarıya köşeleri temizleyemiyor .Bu yüzden bunun yerine risk alıp dreame x40 ultra alırdım.O da güzel markadır üzmez.

Hocam ben şu anda roborock saros 20 sonic kullanıyorum yazılımda vs. sıkıntı yaşamadım şu ana kadar o yönden roborock qrevo L önerebilirim ancak bu model bildiğim kadarıya köşeleri temizleyemiyor .Bu yüzden bunun yerine risk alıp dreame x40 ultra alırdım.O da güzel markadır üzmez.
x40 ultra da tam istedigim fiyat bandında ve mobları hareket ediyor haklısınız sadece gerçekten kullanıp memnun kalan kişi bulamadım şikayetvar gibi sitelerdeki kullanıcı yorumları çok kafamı karıştırdı o da baktığım 2. model teşekkürler cevabınız için

• Beğen
Reaksiyonlar: HCI4
x40 ultra da tam istedigim fiyat bandında ve mobları hareket ediyor haklısınız sadece gerçekten kullanıp memnun kalan kişi bulamadım şikayetvar gibi sitelerdeki kullanıcı yorumları çok kafamı karıştırdı o da baktığım 2. model teşekkürler cevabınız için
Rica ederim hocam bu fiyat bandında çok model olduğu için insanın kafası karışıyor.Benim tavsiyem bu 2 modeli iyice araştırın diğer markalar hakkında bilgim olmadığı için başka öneri yapamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,694
Üyeler
201,006
Son üye
Ahmeteminlyy

Geri